- 7 Kasım 2016
- 738
- 1.579
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu değerinizle kimyasal gebelik bile diyemeyiz, çünkü gebelik yok.İyi günler habimlar benimde beta 0,30 çıkmış acaba yükselme olurmu?yoksa kimyasal gebelik mi
AynenBu değerinizle kimyasal gebelik bile diyemeyiz, çünkü gebelik yok.
Düzenli takip ett canımMerhaba arkadaşlar adetime 2 gün kala ıdrar testi yaptım silik çıktı birgun sonra yani bugün kan testi yaptım beta 18.26 çıktı doktor az 2 gün sonra tekrar yaptır dedi sizce sonucum pozitif mi kimyasal mı son adet tarihim haziranın 24 üydü
Yarın tekrar yaptırayım mı yoksa 2 gün bekliyeyimmi çok heyecanlıyım 9 Yıldır bu testı bekliyorum bu sonucuDüzenli takip ett canım
2 gün bekleyinYarın tekrar yaptırayım mı yoksa 2 gün bekliyeyimmi çok heyecanlıyım 9 Yıldır bu testı bekliyorum bu sonucu
İki günde bir tekrarla canım inşallah sağ salim kucağına alırsın canımYarın tekrar yaptırayım mı yoksa 2 gün bekliyeyimmi çok heyecanlıyım 9 Yıldır bu testı bekliyorum bu sonucu
Yarın tekrar test yaptırıcam bana dua edin lütfen
Ne yaptınız sonuç neYarın tekrar test yaptırıcam bana dua edin lütfen
Sonuç ne yaptirdinmi canimYarın tekrar test yaptırıcam bana dua edin lütfen
ahh çok sevindim, gözün aydın olsun. Sağlıkla ilerlesin gebeliğin.Yaptırdım kızlar arttı 10 gün sonraya randevu verdi
Canım hayırlı olsun inşallah kaç gün var adete yada gectimiYaptırdım kızlar arttı 10 gün sonraya randevu verdi
Şuan pozitif kimyasal demek için çok erken 2 gün sonra 100 küsür olması lazım 2 katı olması için acele etme bana kalırsa pazartesi test ver devamlı yaptırıp kendini yıpratmaMerhaba arkadaşlar adetime 2 gün kala ıdrar testi yaptım silik çıktı birgun sonra yani bugün kan testi yaptım beta 18.26 çıktı doktor az 2 gün sonra tekrar yaptır dedi sizce sonucum pozitif mi kimyasal mı son adet tarihim haziranın 24 üydü
ahh çok sevindim, gözün aydın olsun. Sağlıkla ilerlesin gebeliğin.
Doktor 7 ağustosa randevu verdi artık test yaptırmıycam o gün gidip ulturasonda görücez çok heyecanlıyım ŞuanŞuan pozitif kimyasal demek için çok erken 2 gün sonra 100 küsür olması lazım 2 katı olması için acele etme bana kalırsa pazartesi test ver devamlı yaptırıp kendini yıpratma
Rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin kardeşimDoktor 7 ağustosa randevu verdi artık test yaptırmıycam o gün gidip ulturasonda görücez çok heyecanlıyım Şuan