Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle mi ben birde dış gebelik geçirdim martta hamile kaldim Nisan da malasef sonlandi yine hamileyim inşallah sağlıklı olur ne zaman vereyim tekrar sizin nasıl olduİnşallah sağlıklı ilerler, çok fazla kan vermeye gerek yok, regl gününde verseniz yeterli, çok verince stres oluyor. Ben 2 kez verdim.
Hamilesiniz iki güne kan verip yükselişini takip edeceksiniz sağlıklı bir gebelik mi diyeKızlar bugün test yaptım çok net biri biri de çok netti ama hafif silikti kan verdim beta hcg 17 çıktı bir hafta sonra tekrar kan ver dedi doktor şimdi ben hamile miyim değil miyim
Dış geçmişiniz varsa iki günde bir verin ne olur ne olmaz. İnş sağlıkla gelirÖyle mi ben birde dış gebelik geçirdim martta hamile kaldim Nisan da malasef sonlandi yine hamileyim inşallah sağlıklı olur ne zaman vereyim tekrar sizin nasıl oldu
Birde doktorunuz kaç ay korunma vermişti? Bende martta hamileydim. Nisanda sonlandı dış gebelik idiÖyle mi ben birde dış gebelik geçirdim martta hamile kaldim Nisan da malasef sonlandi yine hamileyim inşallah sağlıklı olur ne zaman vereyim tekrar sizin nasıl oldu
Tabi ne zaman vermem lazım ve ne kafar süre vermeye devam edicemHamilesiniz iki güne kan verip yükselişini takip edeceksiniz sağlıklı bir gebelik mi diye
Birde doktorunuz kaç ay korunma vermişti? Bende martta hamileydim. Nisanda sonlandı dış gebelik idi
3 ay demiştiBirde doktorunuz kaç ay korunma vermişti? Bende martta hamileydim. Nisanda sonlandı dış gebelik idi
Teşekkür ederim inşallahDış geçmişiniz varsa iki günde bir verin ne olur ne olmaz. İnş sağlıkla gelir
Valla ben değerim ilk öğrendiğimde üç kez iki gün de bir sonra bir hafta ara verdim kesem göründü hiç vermedim ondan sonra iki hafta sonra da kalp atışımi duydum inşallah hayırlısıyla siz de duyarsınızTabi ne zaman vermem lazım ve ne kafar süre vermeye devam edicem
Kese görününce doktor vermene gerek yok diyor zaten ya acil doktoru bana bir hafta sonra yeniden versin dediValla ben değerim ilk öğrendiğimde üç kez iki gün de bir sonra bir hafta ara verdim kesem göründü hiç vermedim ondan sonra iki hafta sonra da kalp atışımi duydum inşallah hayırlısıyla siz de duyarsınız
Kendi doktorunuz ne diyorsa onu yapın fazla kan verincede insan strese giriyor işin açıkcasi değeriniz 1000 den yukari çıkınca bence vermeyinKese görününce doktor vermene gerek yok diyor zaten ya acil doktoru bana bir hafta sonra yeniden versin dedi
Zor bir süreç değil. İki güne bir gidip kan vereceksiniz takip edeceksiniz o kadar. Zaten sağlıklı bir gebelikse 10 güne kadar keseniz gözükür. Birde tam 3 ay korunmadınız di mi siz ? Bu arada kanınızı hep aynı yerde aldırın çünkü laboratuvarlarda farklar olabiliyormuşEvet haklısınız daha değerim 17 di siz kaçla öğrendiniz zor bir süreç mi bu kan süreci
GözükürZor bir süreç değil. İki güne bir gidip kan vereceksiniz takip edeceksiniz o kadar. Zaten sağlıklı bir gebelikse 10 güne kadar keseniz gözükür. Birde tam 3 ay korunmadınız di mi siz ? Bu arada kanınızı hep aynı yerde aldırın çünkü laboratuvarlarda farklar olabiliyormuş
İnşaAllah sağlıkla gelir Benimde ilk gebeliğimdi dış gebelik oldu. Sizi iyi anlıyorum. İnş sağlıkla gelecekÖyle mi 10 güne kadar gözükür mu kesem 2. 5 ay korunmuş oldum tamam yarın gider yine kan veririm dua eder misiniz sağlıklı olsun
Gözükür
Ne yapıyorsunuz sonuçlarınız nasıl?Öyle mi 10 güne kadar gözükür mu kesem 2. 5 ay korunmuş oldum tamam yarın gider yine kan veririm dua eder misiniz sağlıklı olsun
Gözükür