Beta HCG 17.61

Sesssizgemi

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2017
106
58
18
36
Kızlar acilde beta böyle çıktı adetime daha 3 gün vardı tesadüf eseri öğrendim hamile olduğumu koştum hemen kan testi yaptırdım 17.61 çıktı dr 2 haftalık gebesin dedi 1 hafta sonra tekrar gel artmış mı bakalım dedi ben de sordum değer düşük mü gibisinden hayır tam 2 haftalık yumurtlama dönemine denk gelmiş normal değer dedi ; ama acilde herhangi bir bayan doktordu bunu söyleyen . ben de şimdi diyorum ki acaba normal değer midir sanki biraz düşük gibi geldi bana ilk gebeliğimde 1014 idi değerim ve adetim 1 gün gecikmişti sadece , o zamanki periyodum 35 gündü 36.günde gebeliğimi öğrendim. şimdi 28 güne düştü adet periyodum. yumurtlama gününden üzerine 2 hafta geçmiş oluyor gerçekten 2 hafta için bu değer normal mi ? yalvarırım bana bişeyler söyleyin düşünmek ve beklemek çok zorrr çokkk

Onemli olan sayisal degeri degil duzenli katlanmasi .Kimisi 5 6 ile baslar sonra hızla artar .Kimisi 100 le 200 le .Hormonlarla ilgili ki senin adet gunun bile gelmemis 3 gun sonra ölçülse 50 uzeri cikacakti bu durumda .

yaptirdim kizlar 54 kusur cikti iki gun sonra doktor degeein guzel artmis saglikli bir gebelige benziyor dedi cok mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…