- 23 Aralık 2023
- 14
- 3
- 29
-
- Konu Sahibi melisa9442
Reglime 3 4 gün kala 13.59ile öğrenmiştim. Doğurdum, kızım 8aylık oldu bileMerhabalar bat günümde erken gebelik testi yaptım ve dakikalar sonrasında silik çizgi çıktı hastaneye gidip kan verdim. Beta hcg 16,8 çıktı. En son ilişkim 9 ekimde olmuştu geç döllenme olabilir mi küçük değerlerle öğrenip hamileliği sağlıklı ilerleyen var mı?
Evet öyle yapacağım teşekkür ederimHayırlı olsun 2 gün sonra yine kan verin beta takip edin kese hemen görünmüyor zaten 2 günde bir beta takibi yapın
Allah bağışlasınReglime 3 4 gün kala 13.59ile öğrenmiştim. Doğurdum, kızım 8aylık oldu bile
Allah bağışlasın maşşallah. Bende aşılama tedavisi oldum 2 gün önce 12. gunumde ilk kanımı verdim 6.3 çıktı doktor gri alanda 2 gun sonra tekrar ver dedi dün yine verdim 8.3 çıktı bu seferde. Sizce bu şekilde sağlıklı ilerler mi? 2 katı bir artış yok ama 2 gun sonra tekrar ver belki atak yapar dedi doktorum ama sağlıksızda olabilir dedi. Geçen ayda kimyasal gebelik olmuştu bu ay çok olmasını istiyorum o yuzden ne derseniz olur mu sizce bu şekildeReglime 3 4 gün kala 13.59ile öğrenmiştim. Doğurdum, kızım 8aylık oldu bile
Hiç bilmiyorum kiAllah bağışlasın maşşallah. Bende aşılama tedavisi oldum 2 gün önce 12. gunumde ilk kanımı verdim 6.3 çıktı doktor gri alanda 2 gun sonra tekrar ver dedi dün yine verdim 8.3 çıktı bu seferde. Sizce bu şekilde sağlıklı ilerler mi? 2 katı bir artış yok ama 2 gun sonra tekrar ver belki atak yapar dedi doktorum ama sağlıksızda olabilir dedi. Geçen ayda kimyasal gebelik olmuştu bu ay çok olmasını istiyorum o yuzden ne derseniz olur mu sizce bu şekilde
Merhaba şu an durumunuz nedir acaba aynı şeyi ben de yaşıyorum daMerhabalar bat günümde erken gebelik testi yaptım ve dakikalar sonrasında silik çizgi çıktı hastaneye gidip kan verdim. Beta hcg 16,8 çıktı. En son ilişkim 9 ekimde olmuştu geç döllenme olabilir mi küçük değerlerle öğrenip hamileliği sağlıklı ilerleyen var mı?
Merhaba ilk kan verdiginiz adetinize kaç gün vardı yada ilişkiden sonraki kaçıncı gündü acabaMerhaba şu an durumunuz nedir acaba aynı şeyi ben de yaşıyorum da
Canım ben temmuz ayında kürtaj oldum kalbi durdu bebeğin. Sonra 45-50 gün adet olmadim en sonda 1 Ekim de olmustum. Ekimin 9-11-17 sinde ilişki oldu. Hani bilmiyorum 17 sinde kaldım ondan mı düşük yoksa bi aksilik mi var. Yani normalde ben ilk kan verdiğimde 4 gün geçmişti adetimi ilkinde 10.83 çıktı iki gün sonra 32 bugün de 151 inşallah herşey yolundadırMerhaba ilk kan verdiginiz adetinize kaç gün vardı yada ilişkiden sonraki kaçıncı gündü acaba
Selam ben adetime 4 gün kala kan verdim 72 çıkmıştı 2 gün sonr verdim 134 çıktı sonra 80 e düştü sonra adetim başladı ve kimyasal gebelik dediler o şekilde sonlandıKızlar 4 gün önce beta 28 çıktı ve 53 e yükseldi yarın tekrar kan vericem düşmesinden korkuyorum yaşayan var mı
Merhabaa yükselme oldu mu acaba ? Bende bata 4 gün kala 18.7 ile öğrendim beklemedeyimMerhabalar bat günümde erken gebelik testi yaptım ve dakikalar sonrasında silik çizgi çıktı hastaneye gidip kan verdim. Beta hcg 16,8 çıktı. En son ilişkim 9 ekimde olmuştu geç döllenme olabilir mi küçük değerlerle öğrenip hamileliği sağlıklı ilerleyen var mı?