BETA HCG 16,8 normal mi?

melisa9442

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2023
14
3
29
Merhabalar bat günümde erken gebelik testi yaptım ve dakikalar sonrasında silik çizgi çıktı hastaneye gidip kan verdim. Beta hcg 16,8 çıktı. En son ilişkim 9 ekimde olmuştu geç döllenme olabilir mi küçük değerlerle öğrenip hamileliği sağlıklı ilerleyen var mı?

Dün adet günümdü o yüzden daha gitmedim korkuyorum değer de düşük çıktı. zor da bir süreçten geçiyorum karmakarışığım.

Merhabalar bat günümde erken gebelik testi yaptım ve dakikalar sonrasında silik çizgi çıktı hastaneye gidip kan verdim. Beta hcg 16,8 çıktı. En son ilişkim 9 ekimde olmuştu geç döllenme olabilir mi küçük değerlerle öğrenip hamileliği sağlıklı ilerleyen var mı?
Reglime 3 4 gün kala 13.59ile öğrenmiştim. Doğurdum, kızım 8aylık oldu bile 🐥

Allah bağışlasın😍 inşallah benim miniğimde güzel güzel büyür hayırlısıyla kucağıma almak nasip olur sadece değer beni korkuttu ilk bebeğim de düşük yaşamıştım inşallah kimyasal değildir

Merhaba benimde son regli gunum 26 eylul 10 ekim yumurtlama gunumu degerlendirdim 19.10.2024 cumartesi kan verdim 29
9 cikti kan verdiqimde reglime 5 gun vardi sizce nasil oncesinde 3 dusugum var 🥺

Allah bağışlasın maşşallah. Bende aşılama tedavisi oldum 2 gün önce 12. gunumde ilk kanımı verdim 6.3 çıktı doktor gri alanda 2 gun sonra tekrar ver dedi dün yine verdim 8.3 çıktı bu seferde. Sizce bu şekilde sağlıklı ilerler mi? 2 katı bir artış yok ama 2 gun sonra tekrar ver belki atak yapar dedi doktorum ama sağlıksızda olabilir dedi. Geçen ayda kimyasal gebelik olmuştu bu ay çok olmasını istiyorum o yuzden ne derseniz olur mu sizce bu şekilde

Allah bağışlasın maşşallah. Bende aşılama tedavisi oldum 2 gün önce 12. gunumde ilk kanımı verdim 6.3 çıktı doktor gri alanda 2 gun sonra tekrar ver dedi dün yine verdim 8.3 çıktı bu seferde. Sizce bu şekilde sağlıklı ilerler mi? 2 katı bir artış yok ama 2 gun sonra tekrar ver belki atak yapar dedi doktorum ama sağlıksızda olabilir dedi. Geçen ayda kimyasal gebelik olmuştu bu ay çok olmasını istiyorum o yuzden ne derseniz olur mu sizce bu şekilde
Hiç bilmiyorum ki 😔 umarım artış olur güzel haberlerini alırız🤲🏻

Merhaba şu an durumunuz nedir acaba aynı şeyi ben de yaşıyorum da

Merhaba ilk kan verdiginiz adetinize kaç gün vardı yada ilişkiden sonraki kaçıncı gündü acaba
Canım ben temmuz ayında kürtaj oldum kalbi durdu bebeğin. Sonra 45-50 gün adet olmadim en sonda 1 Ekim de olmustum. Ekimin 9-11-17 sinde ilişki oldu. Hani bilmiyorum 17 sinde kaldım ondan mı düşük yoksa bi aksilik mi var. Yani normalde ben ilk kan verdiğimde 4 gün geçmişti adetimi ilkinde 10.83 çıktı iki gün sonra 32 bugün de 151 inşallah herşey yolundadır

Kızlar 4 gün önce beta 28 çıktı ve 53 e yükseldi yarın tekrar kan vericem düşmesinden korkuyorum yaşayan var mı
Selam ben adetime 4 gün kala kan verdim 72 çıkmıştı 2 gün sonr verdim 134 çıktı sonra 80 e düştü sonra adetim başladı ve kimyasal gebelik dediler o şekilde sonlandı 🥹

Merhabaa yükselme oldu mu acaba ? Bende bata 4 gün kala 18.7 ile öğrendim beklemedeyim

X