- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Beta HCG 16.71 gebe miyim?
- Konu Sahibi Giska
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonrasında normal gebelik yaşadınız ama dimiNormalde 5 in üstü gebelik var demek ama artk kimyasal gebelikler dış gebelikler çoğaldığı için doktorlar kesin gözüyle bakımiyor düzenli artmasını bekleyin iki günde bı sağlık ocağnda kan verin benim degerim adet günüm de 65 di ona bile doktor kesin diyemem dedi.
Umarım dediğiniz gibidir biraz önce ilk hamileliğimde ki değere baktım 400 küsürlerdeymiş o yüzden bu beni çok korkuttu Cumartesi günü tekrar kan vereceğim inşallah 2katına çıkmış olurDoktor daha yeni bir gebelik sağlıklı büyür mü emin olmadığından böyle demiştir, genelde umut vermemek için böyle söylüyorlar ama değeriniz hamilelik olduğunu gösteriyor. Sanırım geç döllenme olmuş o yüzden değer düşük olabilir. Birkaç gün sonra tekrar kan testi yapıp emin olabilirsiniz
Evet tabi devam etti gebeliğim o yüzden bekleyin bence takip edin.Sonrasında normal gebelik yaşadınız ama dimi
Umarım dediğiniz gibidir biraz önce ilk hamileliğimde ki değere baktım 400 küsürlerdeymiş o yüzden bu beni çok korkuttu Cumartesi günü tekrar kan vereceğim inşallah 2katına çıkmış olur
Amin inşallah çok teşekkür ederimÖnceki gebeliğinize göre adete daha yakın döllenme olduğu için farklı olmuştur merak etmeyin. İnşallah sağlıkla büyür bebeğiniz