• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG 16.71 gebe miyim?

Giska

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2019
68
41
3
34
Herkese merhaba adetim 2 gün gecikti ve evde test yaptığımda silik çizgi çıktı. Bugün kan testi yaptırdım ve beta hcg değerim 16.71 çıktı doktor gebelik var veya yok diyemem diyor 😥 böyle bir durum yaşayan var mı? Sonucu ne oldu?

Normalde 5 in üstü gebelik var demek ama artk kimyasal gebelikler dış gebelikler çoğaldığı için doktorlar kesin gözüyle bakımiyor düzenli artmasını bekleyin iki günde bı sağlık ocağnda kan verin benim degerim adet günüm de 65 di ona bile doktor kesin diyemem dedi.

5 uzeri gebelik var deniyor.iki gun sonra kan testini tekrarla 2 katina cikarsa gozun aydin diyelim:emir_bebek:

Doktor daha yeni bir gebelik sağlıklı büyür mü emin olmadığından böyle demiştir, genelde umut vermemek için böyle söylüyorlar ama değeriniz hamilelik olduğunu gösteriyor. Sanırım geç döllenme olmuş o yüzden değer düşük olabilir. Birkaç gün sonra tekrar kan testi yapıp emin olabilirsiniz

Normalde 5 in üstü gebelik var demek ama artk kimyasal gebelikler dış gebelikler çoğaldığı için doktorlar kesin gözüyle bakımiyor düzenli artmasını bekleyin iki günde bı sağlık ocağnda kan verin benim degerim adet günüm de 65 di ona bile doktor kesin diyemem dedi.
Sonrasında normal gebelik yaşadınız ama dimi

Doktor daha yeni bir gebelik sağlıklı büyür mü emin olmadığından böyle demiştir, genelde umut vermemek için böyle söylüyorlar ama değeriniz hamilelik olduğunu gösteriyor. Sanırım geç döllenme olmuş o yüzden değer düşük olabilir. Birkaç gün sonra tekrar kan testi yapıp emin olabilirsiniz
Umarım dediğiniz gibidir 😔 biraz önce ilk hamileliğimde ki değere baktım 400 küsürlerdeymiş o yüzden bu beni çok korkuttu Cumartesi günü tekrar kan vereceğim inşallah 2katına çıkmış olur 🙏🏻

Umarım dediğiniz gibidir 😔 biraz önce ilk hamileliğimde ki değere baktım 400 küsürlerdeymiş o yüzden bu beni çok korkuttu Cumartesi günü tekrar kan vereceğim inşallah 2katına çıkmış olur 🙏🏻

Önceki gebeliğinize göre adete daha yakın döllenme olduğu için farklı olmuştur merak etmeyin. İnşallah sağlıkla büyür bebeğiniz

Back