• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 13

hasgrl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2021
131
142
33
31
Kızlar 4 gün adet gecikmesi var pazartesi olmasi gerekiyordu olmadi test yaptim cok cok silik cizgi cikti 4 gündür de cizgi hep ayni hic koyulasmadi bugun kan verdim hcg 13 cikti ocak ayindada kimyasal gecirmistim cumartesi tekrar kan vericem ama hic ümidim yok var mi basina gelen bu sekilde saglikli gebelik geciren fikrinize ihtiyacim var

Kızlar 4 gün adet gecikmesi var pazartesi olmasi gerekiyordu olmadi test yaptim cok cok silik cizgi cikti 4 gündür de cizgi hep ayni hic koyulasmadi bugun kan verdim hcg 13 cikti ocak ayindada kimyasal gecirmistim cumartesi tekrar kan vericem ama hic ümidim yok var mi basina gelen bu sekilde saglikli gebelik geciren fikrinize ihtiyacim var
Hayırlısı olsun amin inşallah cnm belli olmaz aynı yerde aynı saat vermeye çalış

2 günde bir testi tekrarlamanız daha iyi olur. Hayırlı haberler alın inşallah 💐

Back
X