• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 125+205+163????

zorrubi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2023
3
0
1
37
Karin agrisi ve kanamayla hastaneye gittim hamile oldugummu ogrendim beta 125 cikti ertesi gun tekrar bakildi 205 di ertesi gun tekrar yaptirdim 163 du bu ne demek yada basina boyle birsey gelen varsa yardimci olsun cok korkuyorum cunku ben daha oncede dış gebelik yasadim ama onda degerler 3000 lerdeydi bundada dıs gebelik olabilir diye dusunuyirlar cok korkuyorum ayni seyleri tekrar yasamak zor geliyor zaten ilkinde sağ tupum alindi kesede gorunmedi henuz😟😟😟

Büyük ihtimalle kimyasal gebelik geçiriyorsunuz kanamayla beraber değeriniz sıfırlanacaktır bi işlem yapılmaz çok geçmiş olsun

Öncelikle geçmiş olsun son durumunuz nedir acaba. Bende gebeliğimi çok erken ögrendim 298 ile sonra değerler düşmeye başladi önce 270 sonra da 220 oldu. Doktorum çok umut bağlama bu tarz düşüşlerde çok nadir toparlanma olur dedi. Bu hafta tekrar kontrolüm var sanırım kimyasal.

Öncelikle geçmiş olsun son durumunuz nedir acaba. Bende gebeliğimi çok erken ögrendim 298 ile sonra değerler düşmeye başladi önce 270 sonra da 220 oldu. Doktorum çok umut bağlama bu tarz düşüşlerde çok nadir toparlanma olur dedi. Bu hafta tekrar kontrolüm var sanırım kimyasal.
163 lerde kaldi betam dış gebelik oldugu ogrenildi metotraksat vurdu tek doz ama sonrasin feci bir agriyla acilr gittim ve iç kanama baslamis dis gebelik is sol tupundeymis kese hemen ameliyata aldilar ve sol tupumude aldilar artik cocuk seruvenim tamamen bitti yeni taburcu oldum cok yipratici bir donemdi 😭betam bir yuksek bir düşükcikti surekli Allah kimseye yasatmasin insallah boyke vir durumun olmaz Allah yardimcin olsun

163 lerde kaldi betam dış gebelik oldugu ogrenildi metotraksat vurdu tek doz ama sonrasin feci bir agriyla acilr gittim ve iç kanama baslamis dis gebelik is sol tupundeymis kese hemen ameliyata aldilar ve sol tupumude aldilar artik cocuk seruvenim tamamen bitti yeni taburcu oldum cok yipratici bir donemdi 😭betam bir yuksek bir düşükcikti surekli Allah kimseye yasatmasin insallah boyke vir durumun olmaz Allah yardimcin olsun
Cok gecmiş olsun oncelikle, tüpler sadece spontan gebelik için gerekli. Sizin cocuk isteminiz devam ediyorsa tüp bebekle anne olabilirsiniz. Tüp bebekte embriyo direkt rahime koyuluyor. İlk cocuksa ozellikle kendinizi toparladıktan sonra alternatif tedavilerde yola devam edin.

Çok çok geçmiş olsun. Evet çok zor bir durum insan kendini yiyip bitiriyor bu süreçte, toparlanmayacağını biliyorum inşallah mümkün olan en az hasarla atlatirim diye dua ediyorum. Yarın tekrar dr. kontrolüm var bakalım ne diyecek. Tekrar çok geçmiş olsun. Yaradan en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin size, bana ve isteyen herkese.

Back
X