BETA HCG 12.03 Bakar mısınız????

papatyam77777

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
170
46
13
26
İlk denememiz kimyasal oldu 7.15 ten 3.6 ya düştü. Bu 3. Denememizdi yine korkuyorum bişey olacak diye bu ay erken yumurtlamam oldu 11 martta adet günüm sizce değer iyi mi lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Eklentiler

• IMG_4953.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 24
İlk denememiz kimyasal oldu 7.15 ten 3.6 ya düştü. Bu 3. Denememizdi yine korkuyorum bişey olacak diye bu ay erken yumurtlamam oldu 11 martta adet günüm sizce değer iyi mi lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Bence iyi adetine 3 gün var çünkü stres yapma kafayı neye takarsan öyle gider rabbim inşallah kucağına almayı da nasip eder iyi düşün iyi olsun inşallah yükselir

Bence iyi adetine 3 gün var çünkü stres yapma kafayı neye takarsan öyle gider rabbim inşallah kucağına almayı da nasip eder iyi düşün iyi olsun inşallah yükselir
Ay inşallah çok çok teşekkür ederim güzel söyleriniz için sol tarafım saplıyor kaç gündür şuanda aynı saplantı var yerleşiyordur bebeğim umarım

Ay inşallah çok çok teşekkür ederim güzel söyleriniz için sol tarafım saplıyor kaç gündür şuanda aynı saplantı var yerleşiyordur bebeğim umarım
O bende de olmuştu yerleşiyor inşallah leke falan olursa korkmayın bebek yerlesiyordur ama şöyle diyeyim peçeteye silince görebilecek derecede olursa rahat olun ama artarsa gidip görünün korkutmak için demiyorum her insanda farklı oluyor sadece bilgilendirmek istedim

Biliyorum iyiliğim için söylüyorsunux hiç sorun değil teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…