Beta hcg 11.0

nezkaya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
31
3
1
24
Hanımlar beta perşembe verdim 4.3 çıktı
2 gün sonra bugün verdim 11. 0 çıktı en son regl 22 Kasım yunurtlama 7 ,9, ve 10 u 11 e bağlayan gece beyaz bir akıntı geldi dedim galiba yunurtlam devam ediyor o gece de değerlendirdim en son öyle sizce gebelik olabilir mi varsa ne kadarliktor şuan anlayan bilen hanımlar cevaplayabilir misiniz teşekkürler ilk gebeligim olacak 3 senedir deniyoruz 1 düşük oldu naçizane kardeşlerim ablalarım tavsiyelerinizi de açığım

Geç döllenme mi acaba en son ilişki ayın kaçımda oldu ve yumurtlama nezaman oldu?

Geç döllenme mi acaba en son ilişki ayın kaçımda oldu ve yumurtlama nezaman oldu?
Son reg 22 Kasım 32 günde bir regl görüyorum 7 ve 9 aralik yumurtlama günlerini ama beyaz akintim olurdu normalde yoktu ama 10 Aralık gecesi gece 11 gibi beyaz akintim oldu o zamanda değerlendirdim beraberlik oldu sabahı 11 aralıkta zaten sonra olmadi saha beraberlik sizce daha önce 1 duyduğum oldu geçen sene ağustosta 6+2 de ama reglim 10 gu gecikmisti bu sefer 2 ay düzenli 32 günde bir oluyordum geçen ay 34 oldu bu ayda öyle olunca ben ihtimal vermedim uzun süredir istiyoruz nasip

Muhtemelen gebesiniz tebrik ederim inşallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz. Çok başında yakalamışsınız pazartesi tekrar kan verin. Takip etmeniz gerekiyor değerinizi kan vererek.

Muhtemelen gebesiniz tebrik ederim inşallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz. Çok başında yakalamışsınız pazartesi tekrar kan verin. Takip etmeniz gerekiyor değerinizi kan vererek.
Teşekkürler Aminn insaEllaah aslında başında yakalamakta zor süre uzun gelecek simdi olsun değer 3 sene bekledim dahileye doktoruna kontrole gitmiştim insulinim icin 4 aydır birde prolaktin için kontrol için düzelmesi heri yukselmis sonra doktorun 4.3 görünce gebe olabilirsin ondan yükselmiştir dedi sizd44 tu prilaktin sıkıntı twskile der mi

Doktorun dediği gibi hamile iseniz sıkıntı olmaz prolaktin süt hormonu çünkü. Bende aynı durumda gibiyim 10 gün önce 0.100 iken perşembe günü 2 çıktı değerim tanıdığımız bir ebe belki çok başında yakalamışsındır takip et dedi bana

Sonuç me yeniden test yaptınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…