İlişkiye gireli 10 gün oldu yumurtlama günümde girdim adetime 6 gün var doktor kan testi aldı sonuç 0.8 negatif ama bütün belirtileri yaşıyorum kafam karıstı ilerleyen günlerde yükselme olurmu 10 gün erken bir süre mi yoksa 10 günde belli olur kesin sonuç verir mi bilgisi olan varmı ben hiç bişey anlamadım
Benim takip ettigim doktorlar idrar testini gecikmenin 4. 5. Gününde yapin diyorlar. Bu regle 6 gun varken kana baktirmis. Stresten baska bir sey degil ki. Hcg 10 15 de ciksaydi beklemek yine stres yaratacakti. Hamileyim diye sevinemeyecektin. Doktor da kesin konusamayacakti. Kimyasal riskinden dolayi. Çok sacma bir sey yapmis.
Benim takip ettigim doktorlar idrar testini gecikmenin 4. 5. Gününde yapin diyorlar. Bu regle 6 gun varken kana baktirmis. Stresten baska bir sey degil ki. Hcg 10 15 de ciksaydi beklemek yine stres yaratacakti. Hamileyim diye sevinemeyecektin. Doktor da kesin konusamayacakti. Kimyasal riskinden dolayi
Bu konuda pek ni bilgim yok aslında. Bişey sormak istiyorum belki senin bilgin vardır benim suan reglime 5 gün kaldı ama rahimde karnımda falan batma var belim agrıyo daha önce hiç böyle bir adet belirtisi yaşamadım ayrıca gögsümde damarlar belirginleşmeye başladı acaba adet öncesi belirtilerim mi değişiyor yoksa gebelik başlıyor olabilir mi ikilemde kalıyorum sürekli bir gebeyim herhalde diyorum birde yok ya herhalde adete yakınım ondan oluyor diyorum ve karnim da da ince bir çizgi olustu bu belirtiler için erken değilmi daha adet gecmedi bile kafam çorba gibi oldu günler geçmiyor ama agrılar sızılar devam ediyor yürüyüsümün değiştiğini de hissediyorum belim arkaya dogru baskı yapıyor yürürken saçma sapan fiziksel ve ruhsal değişim lerim var ama kan testi negatif
Bi soru sordum ama alıntı yaparak soramadım altta kaldı galiba sana bildirim gelmez belki diye tekrar alıntı yaparak bunu yazdım bir bakarmısın yazdıgım a