Beta Hcg 1.70

basak5534

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2024
17
5
28
Kızlar selam
Bugün itibari ile reglime 9 gün var beta hcg değerim 1.70 gebelik yok diye yorumluyorum böyle bir durum yaşayan var mıdır?
Geç döllenme olabilir mi?

Kızlar selam
Bugün itibari ile reglime 9 gün var beta hcg değerim 1.70 gebelik yok diye yorumluyorum böyle bir durum yaşayan var mıdır?
Geç döllenme olabilir mi?
5in altinda olunca gebelik yok deniyor.. hem zaten reglinize 9 gun varmis gec dollenme degil normal dollenme bile olsa cok erken

Ya peki ne zaman netleşir illa reglimin gecikmesi mi lazım? Nasıl anlayacağım

İlkinde hemen öğrendim reglim gecikmeden.
bunda da oyle olablır adete 1 gun varken kaset testte sılık de olsa cıkıyor erken gebelıkler 2 3 gun onceden de cıkarıyor o cızgıyı.. daha yenı yumurtlama olmus . rahme yerlesmemıs dollenme olduysa bıle. 3 gun kala kan verebılırsın. baska bı konuda 15 gun kala kan verdım falan yazmıssınız ne bu acele . cok erken kan verıyorsunuz.

Evet biraz acele davranıyorum ☺️
yumurtlamadan sonra (adetten 14 15 gun kadar once yaklasık olarak yumurtlama olur.) yanı adetten 15 gun once kan baktırırsan daha yumurtlama bıle olmamıs dollenme hıc adı gecmemıs olur. dollenmeden ortalama 8 gun kadar sonra yerlesır yerlestıkten 2 gun sonra kan versen hamılesın dıyecek kadar bhcg olmus olur 1 2 gun sonra da ıdrarda cıkar .... bu yazdıgım sureler 2 asagı 2 yukarı aynıdır

yumurtlamadan sonra (adetten 14 15 gun kadar once yaklasık olarak yumurtlama olur.) yanı adetten 15 gun once kan baktırırsan daha yumurtlama bıle olmamıs dollenme hıc adı gecmemıs olur. dollenmeden ortalama 8 gun kadar sonra yerlesır yerlestıkten 2 gun sonra kan versen hamılesın dıyecek kadar bhcg olmus olur 1 2 gun sonra da ıdrarda cıkar .... bu yazdıgım sureler 2 asagı 2 yukarı aynıdır
Çok naziksiniz çok teşekkür ederim ☺️

X