• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 1.6 çıktı sizce hamile miyim

duhla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2021
9
3
1
29
Merhaba 1 aydır evliyim korunmayı bırakalı 13 gün oldu gebelik testi yaptım 1.6 çıktı bu ne demek yardımcı olur musunuz

Korunmayalı bırakalı 13 gün oldu demişsiniz. Ama bunun direkt bir anlamı yok.
Son adet tarihiniz nedir?
Yumurtlamanızı takip ettiniz mi?

En iyi cevap
Gün aşırı değerlendirmiş miydiniz?
Normalde bu değer gebelik yok demek. 5 in altındaysa negatif oluyor. Ama test için erken olabilir. Geç yumurtlama vs olabilir. Tam yumurtlama gününüzü bilmeniz ona göre değerlendirmeniz bu yüzden önemli.
Yumurtlamanızı evde ovulasyon testi ile takip edebilirsiniz.
Geçen ayın 19 unda adet oldum 24 unde bitti bu ayın 15 inde adet günü var

Korunmayalı bırakalı 13 gün oldu demişsiniz. Ama bunun direkt bir anlamı yok.
Son adet tarihiniz nedir?
Yumurtlamanızı takip ettiniz mi?
Yumurtlamamı tabiki takip ediyorum
Gün aşırı değerlendirmiş miydiniz?
Normalde bu değer gebelik yok demek. 5 in altındaysa negatif oluyor. Ama test için erken olabilir. Geç yumurtlama vs olabilir. Tam yumurtlama gününüzü bilmeniz ona göre değerlendirmeniz bu yüzden önemli.
Yumurtlamanızı evde ovulasyon testi ile takip edebilirsiniz.
Bilerek Yumurtlama dönemine denk getirdim adetten sonra ki yumurtlama zamanına denk getirdim yani ama yine de çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için ☺️ 💕

Benimde durumum ve gunlerim size cok yakin bulantim var kanda 1.20 cikti en son ikigun sonra tekrar yaptirdim yine ayni cikinca biraktim kan testini gunumu beklicem kaset test ztn o kdr çok yaptimki meraktan yarin gunum bakalim umutla bekliyorum

Benimde durumum ve gunlerim size cok yakin bulantim var kanda 1.20 cikti en son ikigun sonra tekrar yaptirdim yine ayni cikinca biraktim kan testini gunumu beklicem kaset test ztn o kdr çok yaptimki meraktan yarin gunum bakalim umutla bekliyorum
Bulantı için çok erken zaten kana karışmış olmalı ki bulantı olsun böylece kanda da çıkması gerekirdi. Biraz daha bekleyin lütfen 😊

Back