beta hcg 1.5

Hamilemiyim?

• Olabilir

OY: 1 16,7%
  • Olmayabilir

OY: 5 83,3%

• Ankete Katılan
    6

Esilanur ozdemir

eymen66esilanur
Kayıtlı Üye
Daha once sekiz yil sprialle korunuyordum.10 mayisda adet oldum adet bitiminde 15 mayisda spriali cikartirdim 26 mayis bnm yumurtlama donemimdi gectgimiz cuma baska bi sebepten hastaneye gittim kan testi yaptilar beta hcg de 1.5 cikti asistan dedi gebelik var acildeki doktor yok dedi ama oda emin degildi hamilemiyim degilmiyim kafam karisti cevremdekilerde hamile olabilirsin ama yeni olmus diyolar ilac kullanmam gerekli ve agir ilaclar gebelik varsa ve bebege zarar verir diye korkuyorum bu gibi durumlarla karsilasan varmi lutfen bana bi cozum soyleyn

Kan testini tekrar deneyin dilerseniz ama 0-5 arasi degerlerde hamilelik yoktur.

Bu değere gore hamile degilsin canim. İstersen yine de testi tekrarla icinde suphe kalmasın.

Yarin tekrar yaptircam beta htc ikigunde ikiye katliyomus sonuclari eger hamileysem bm diger testi yaptirali iki gun oldu yarin yapitrcm teste yukselmesi gerekiyor degilmi

6 gun var daha ama kafam cok karsti o yuzden ilacimida almiyorum oda cok fena bas agrisi yapiyo eger varsa bebege zArar verir diye korkuyorum

6 gun var daha ama kafam cok karsti o yuzden ilacimida almiyorum oda cok fena bas agrisi yapiyo eger varsa bebege zArar verir diye korkuyorum
Çok ağrın varsa parol içebilirsin canım. Hamileysen bile bebek şu an etkilenmez merak etme. Doktorlar ağrı kesiciyi kesinlikle içneyin demiyor. Dayanamayacak gibiysen günde 3 taneye kadar alabilirsin.

Evet ama bnde migren var ve tek bi ilac etkili oluyo bide serum bnde serum taktiriyom gunluk kesin sonucu alana kadar idare etcem artik

Daha once sekiz yil sprialle korunuyordum.10 mayisda adet oldum adet bitiminde 15 mayisda spriali cikartirdim 26 mayis bnm yumurtlama donemimdi gectgimiz cuma baska bi sebepten hastaneye gittim kan testi yaptilar beta hcg de 1.5 cikti asistan dedi gebelik var acildeki doktor yok dedi ama oda emin degildi hamilemiyim degilmiyim kafam karisti cevremdekilerde hamile olabilirsin ama yeni olmus diyolar ilac kullanmam gerekli ve agir ilaclar gebelik varsa ve bebege zarar verir diye korkuyorum bu gibi durumlarla karsilasan varmi lutfen bana bi cozum soyleyn
Slm konunu okuyunca bişey farkettim hamilelik var dedi asistan yazmışsınız ben perşembe günü kan testi yaptırdım ve 1.20 olarak çıktı ve yok dediler bu nasıl oluyo kafam karıştı garip bi durum kime inanıcaz biz

Benimde şöyle bi durumum var Nisan 28 adet oldum adetimde düzenli olur bi sıkıntım yoktu adettim bittikten kısa zaman sonra ara ara akıntım kahverengi geldi ve bel baş ağrılarım yüzümde sivilce çıkmaya başladı ve 25 mayısta tekrar kahverengi akıntım oldu aşkım üzerine doğru üç damla kadar kan geçti afedersiniz adettim olucak beklerken 28 adet olmadım bu gün 8 gün geçti ve idrar testi taptım yok kan testi 1.20 çıktı gebelik yok bekliyorum hala adet olmadım neden olabilir yaşayan varmı bazı konuları okudum buradan geç döllenme diye adet 15 gün geçtikten sonra kanda çıkar diye okudum doğruluk olabilirmi

Bnmde belim kotu istahim kesildi sol kasigima ara ara aanci vuruyo eskiden gunde bir yadaiki kere idrara cikardm simdi gunluk bes altiyi buluyo

Back
Yukarı