beta hcg 1.3

ne alakası var ya
referans aralığı zaten 0-5 genelde
1.3 negatif oluyor yani gebe değil
ayrıca bhcg sadece gebelikte değil bazı tümörlerde de salgılanır
bilmeden yorum yapmayın
Merhaba canim ben gecen Perşembe Beta Hcg bastırdım 25.98 çıktı bu pazartesı tekrar Yaptım 114.23 çıktı dün tekrar Yaptım 237.13 çıktı doktorum hamıle olmadığımın söylüyor napmalıyım Rus gebelık olabılır dıyor

Dış gebelık

bhcg yüksek olması tabi ki gebelik lehine ama rahim içinde gebelik kesesi ve embriyo görene kadar hatta kalp atışı duyulana kadar normal bir gebelik denilemez tabi.
inşallah normal rahim için gebeliktir.

bhcg yüksek olması tabi ki gebelik lehine ama rahim içinde gebelik kesesi ve embriyo görene kadar hatta kalp atışı duyulana kadar normal bir gebelik denilemez tabi.
inşallah normal rahim için gebeliktir.
Sağol canm bakalım yarın tekrar verıcm kan

hamilelikte değerin iki günde bir iki katına çıkması beklenir. sizin de değerin iki katı artmış. kalp atışını duyuncaya kadar doktorlar hamileliğe kesin gözüyle bakmıyor. hatta kalp atışını duyduğun gün hemogramin vs. testleri yapıyorlar. inşallah herşey yolundadır ve sağlıklı bir hamileliktir

Sağol teşekkür ederdim Allah Razı olsun verdıgınız bılgı için

benim0.5 çıktı 21 yaşındayım bendemi menopoz olcak :) saçma kızlar bende hamilelik belirtileri var bu değerle hamilemiyim sizce

Bu sonuç anlamsız canm gebelik yok menapoz için fsh bakılır erken menapoz diye bişey vardır ama bu testle ne alaka menapoz teşhisi anlamış degilim..

Doktorunuz degerlerdeki artışı takip ederek size bu şekilde konuşmuş size ne yapılması gerektigini söylemedimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…