Beta hcg 1.20

Ayse07073344

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2015
15
0
Slm arkadaşlar.8 temmuz da 3.gün transferi yapıldı.bugün 9.günüm ve 12 günü bekleyemedim.tahlil yaptırdım.1.200 çıktı.sizce umut var mi?

Yok canm benm de 2.90 di 10.gun tekrar yaptrdm ayni cikti negatf sonrada regl oldm zaten

Tekrar yaptr 3.gun embriyolari gec kana gecermis Benm 5.gun embriyosuydu AMA ayni senin gbi 8.gun yaptmistm 2.90 cikmisti 11 gun yaptrdgmda gene ayniydi degsiklik olmamis sonrada regl oldum

Hayirlisi olsun Ben bir aydaha bekleyp oyle baasliycam daha oncekilerini hic beklemeden yaptrdm olmadi bide ilki dusukle sonuclanmisti hemen bidahaki aya dondurulmus denemistik wucudum dinlensn

Benim doktorum en az iki ay dinlenmemi öneriyor.psikolojim alt üst oldu.canım hic bisey yapmak istemiyor . Hic aklıma gelmezdi boyle olacağım ama sanırım doktorumdan bu sefer psikolojik destek isteyeceğim.

Benim doktorum en az iki ay dinlenmemi öneriyor.psikolojim alt üst oldu.canım hic bisey yapmak istemiyor . Hic aklıma gelmezdi boyle olacağım ama sanırım doktorumdan bu sefer psikolojik destek isteyeceğim.
Merhabalar : Öncelıkle tüp bebekte merkez secımı önemlıdır. Laboratuvar tup bebek basarısında oldukca önem kazanmaktadır.Gebelık elde etmemız saglıklı tutunma yetenegınde embrıoları , saglıklı rahım ıcı ortam ve kolay transferi gerektırır. . Embrıo kalıtesını %80 oranda yumurta ,%20 oranda sperm kalıtesı belırler. Dolayısı ıle sperm secımı onemlıdır. Ayrıca yumurtaların hazırlandıgı (ınduksıyon safhası: gunluk ıgne tedavısı ıle yumurta buyutme asaması) aşama da yumurta kalıtesını oldukca etkılemektedır. İnduksıyon ( yumurta buyutme safhası) deneyım gerektıren bır durum oldugu ıcın tecrubelı ellerde yapılmalıdır. Kalıtelı bır laboratuvarda olgun yumurtaların %75-80 inin döllenmesı ve akabındekı günlerde %75-80 inin bölünmesı gerekır.ara basamaklarda bu orandan daha fazla kayıp olması verılen embrıo sayısını düşüreceginden gebelık oranının düşmesıne sebep olur.Bu bilgıler ışıgında testınızın negatıf cıkması ıle ılgılı arastırılma yapmak gereklı mı ? daha önce yasamıs oldugunuz öyküye gore nasıl bır yol ızlenmelı netlestırılmelı.
Adetlı -adetsız herhangı bır günde 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurarak randevu alıp gelebılırsınız. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…