Beta hcg 1.20

beyazorkide22

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
2
0
29
Hanımlar merhaba. Mide ağrıları yüzünden doktora gitmiştim. Gebelik varmı diye sordu korunmasiz iliski yasadigimizi esimle bebek istedigimizi söyledim. O zaman beta bakalım yoksa röntgen isticem dedi. Beta 1.20 çıktı. Adet günüme 10 gün var. Doktor yinede riske atmak istemedi röntgen vermedi. Adet olursa şikayetlerin devam ederse gel bakalım dedi. Size sorum bu beta adet günüme doğru yükselir mi. Bir süredir sag saol kasiklarimda ve alt karnimda ara ara sizlama seklinde agri ve goguslerimde sizlamalar var. Benimle deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim.

Beta böyleyken belirtileriniz hamılelıkten değil , regl belirtiniz de olabılır bu bahsettıklerınız gününüz yaklaştığı ıcın … yenı tutunma varsa ilişki zamanını kendınız bilirsiniz en son ne zaman yaşandı o zaman yükselir :) dediğim gibi yeni tutunma mevcutsa …. bu saatten sonra korunmalı ilişki yapın ki diğer tedavınıze bakabilesiniz .

Beta böyleyken belirtileriniz hamılelıkten değil , regl belirtiniz de olabılır bu bahsettıklerınız gününüz yaklaştığı ıcın … yenı tutunma varsa ilişki zamanını kendınız bilirsiniz en son ne zaman yaşandı o zaman yükselir :) dediğim gibi yeni tutunma mevcutsa …. bu saatten sonra korunmalı ilişki yapın ki diğer tedavınıze bakabilesiniz .
Teşekkür ederim yorum için ❤ bu sayfada bu şekilde olupta daha sonra hamile olduğunu öğrenenleri gördüğüm için bende sormak istedim. Ikinci çocuğu istiyoruz diye psikolojik mi oluyor bilmiyorum ama agrilarim geçen haftadan beri var. Hamd olsun regl zamanlarımda hiç ağrı yaşamadığım için bu seferde ağrılar olunca bende şüpheye düştüm acaba mı diye

X