• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG 1.20

meraklikadin62

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2021
78
19
3
24
Merhabalar kizlar ben geçen sene 1.5 ay gecikmeyle hamile kaldım şuan kızım dört aylık ama ben hamileyken test yaptırdığı da 1.20 çıktı iki hafta sonra 267.8 falan çıkmıştı hamileydim bu gün doktora gittim halsizlik falan vardı beta HCG kan istemişler bende sistemde gördüm 1.20 çıkmış gene korkuyorum o kadar korunma rağmen tekrar hamile kalmış olabilir miyim kızımı da emziriyorum sütten kesmek beni çok üzer ve zor bir bebeğim var tek başıma bakıyorum ve kızımda da korunmustuk ona rağmen oldu Yiyecek ekmeği varmı gekmis yavrum şükürler olsun aranızda varmı benim gibi betası negatif olup birden tavan yapan?

Merhabalar kizlar ben geçen sene 1.5 ay gecikmeyle hamile kaldım şuan kızım dört aylık ama ben hamileyken test yaptırdığı da 1.20 çıktı iki hafta sonra 267.8 falan çıkmıştı hamileydim bu gün doktora gittim halsizlik falan vardı beta HCG kan istemişler bende sistemde gördüm 1.20 çıkmış gene korkuyorum o kadar korunma rağmen tekrar hamile kalmış olabilir miyim kızımı da emziriyorum sütten kesmek beni çok üzer ve zor bir bebeğim var tek başıma bakıyorum ve kızımda da korunmustuk ona rağmen oldu Yiyecek ekmeği varmı gekmis yavrum şükürler olsun aranızda varmı benim gibi betası negatif olup birden tavan yapan?
Bende bugün aldım sonuç senin ki gibi 1.20 çıktı yani negatif gebelik yok için rahat olsun ama yinede arada kontrol ettir kendini şüphen varsa

İlk testiniz negatifmiş zaten bebek rahme yerleşmeden yaptırmışsınız ayrıca 1.20 değil <1.20 olması lazım eğer sonucunuz <1.20 ise ve kan testini erken yaptırmadıysanız gebe değilsiniz ben böyle biliyorum yanlış olmasın

İlk testiniz negatifmiş zaten bebek rahme yerleşmeden yaptırmışsınız ayrıca 1.20 değil <1.20 olması lazım eğer sonucunuz <1.20 ise ve kan testini erken yaptırmadıysanız gebe değilsiniz ben böyle biliyorum yanlış olmasın
Ya işte aslında sizin dediğiniz doğru normalde ama ilk gebeligimde 17 ağustosta 2021 de kan verdim 1.20 ydi bir buçuk hafta sonra yine kan verdim yükselmişti bana da hamile değilsin dediler sonradan gebe olduğum ortaya çıktı adet sökücü vermisti kullanmayı unutmuştum Allah'ın hikmeti de ne bileyim korktum ilk gebelikte böyle bir çelişki olduğu için

Ya işte aslında sizin dediğiniz doğru normalde ama ilk gebeligimde 17 ağustosta 2021 de kan verdim 1.20 ydi bir buçuk hafta sonra yine kan verdim yükselmişti bana da hamile değilsin dediler sonradan gebe olduğum ortaya çıktı adet sökücü vermisti kullanmayı unutmuştum Allah'ın hikmeti de ne bileyim korktum ilk gebelikte böyle bir çelişki olduğu için
Adetiniz kaç gün gecikmişti ilk gebelik testinizde geç döllenme yaşamış olabilirsiniz

bence o zaman şansa denk gelmiş çünkü 1.20 net olarak negatif. bende her adet zamanı hcg 1.20çıkar. sizin o zaman negatifmiş 1-2 gün sonra yükselmeye başlamıştır. belirti değil yani bu değer

Kızlar merhaba,

Yumurtlamanın 10.günü kasıklarımda çok fazla batmalar ve hareketler hissettiğim için kandan baktırdım sonucum <1.20 çıktı. Döngülerim ; mayıs ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldığım için ve bir kimyasal gebelik yaşadığım için değişti; ama kendimi çok hamile hissediyorum. Bu durumda olup sonradan betası yükselen var mı?

Merhaba benimde adetimden 10 gün sonra kan tahlili sonucum <2 şeklinde çıktı normalde 9-10 ağustosta olmam lazımdı dahada adet olmadım sizce testi tekrarlamalımıyım 20 gün oldu 🤦‍♀️

Back