• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hcg 1.20

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zeyno1Oemer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
52
16
3
32
Merhaba hanımlar, adetime 3 gün kala kan testi yaptırdım 1.20 çıktı.
Adetime bugün 2 gün var, ve benim kaç gündür sol kaşık ağrım var bugünde bel ağrım başladı. Acaba adet olucam ama ben çok hamilelik belirtisine mi yoruyorum. Beklemek çok zormuş. Kanda hemen çıkmayıp sonradan değeri yükselen var mı :(

adet gününüze göre değil de yumurtlama gününüze göre hesaplayın isterseniz. Yumurtlamanızın üstünden 10-12 gün geçtiyse ve sonuç 1 lerde çıktıysa hamile değilsinizdir. tabi net emin olmak için yumurtlamanızı test ile takip etmeniz gerekir çünkü o uygulamalardaki programlar yanıltabiliyor

Adetime bugün 2 gün var, ve benim kaç gündür sol kaşık ağrım var bugünde bel ağrım başladı. Acaba adet olucam ama ben çok hamilelik belirtisine mi yoruyorum. Beklemek çok zormuş. Kanda hemen çıkmayıp sonradan değeri yükselen var mı :KK43:

Merhaba canım benim de SAT 11 nisan BAT 8 Mayis dün acilde beta hcg yaptırdım <0.100 cıktı. 8 gün var adetime. Yorumlarda okuduğuma göre 8 güne kadar değişiklik olabiliyormuş. Sanirim erken davrandım. Inşallah 8 gün sonrası olumlu sonuç alirim

Adetime bugün 2 gün var, ve benim kaç gündür sol kaşık ağrım var bugünde bel ağrım başladı. Acaba adet olucam ama ben çok hamilelik belirtisine mi yoruyorum. Beklemek çok zormuş. Kanda hemen çıkmayıp sonradan değeri yükselen var mı :KK43:
Inşallah yükselir değer. Kaç gündür buralardayim bir umut . Yorumlara bakıyorum

Benim beta değerimin 5,7 çıktığı bile oldu. Sonuç: Hamile değildim.

Beta en azindan 20 üzeri olucakki gebelikten bahsedilebilsin cok erken donemlerde yakalarsan belki 10-15 olur fakat 10dan asagisinda sanmiyorum gebelik olacagini. Adetine iki gün kala 94 cikmisti benim

Back