• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg 1.20 resme bakarmısınız.

superisi1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
39
7
38
38
Merhaba arkadaşlar 3 senedir bebek istiyoruz olmuyor bu ay zeynep kamil hastanesinde dosya açılıp aşılama denencekdi. bugun gittim eksik var denilip geri gönderildim. 4 gündür adet olmuyorum aklıma geldi sorayım dedim. kan testi verdim teste 1.20 cıkdı gebe degılsem bende hıc gecıkme olmaz dı neden geçikmiştir yada gebemiyimdir kafam çok karışık. sonucu doktora gösteremedim işlerimden dolayı geri döndüm.
Ve resimdeki Dogum A yazınısının yanında ( P ) Yazıyor bunun anlamını bilen varmı acaba.
xcxcxcxc.png

Merhaba arkadaşlar 3 senedir bebek istiyoruz olmuyor bu ay zeynep kamil hastanesinde dosya açılıp aşılama denencekdi. bugun gittim eksik var denilip geri gönderildim. 4 gündür adet olmuyorum aklıma geldi sorayım dedim. kan testi verdim teste 1.20 cıkdı gebe degılsem bende hıc gecıkme olmaz dı neden geçikmiştir yada gebemiyimdir kafam çok karışık. sonucu doktora gösteremedim işlerimden dolayı geri döndüm.
Ve resimdeki Dogum A yazınısının yanında ( P ) Yazıyor bunun anlamını bilen varmı acaba.Eki Görüntüle 1903311
malesef canım ya hamile değilsin. inşallah aşılaman tutar. alırsın bebeğini kucağına

Bende 1.20 ile gittigimde doktor yok dedi adetim gecti 3.gununde test yaptim 75.6 çıktı yani yukselmisti ama dis gebelik teshisi kondu insallah sende hayirli haberler alırsın

Kızlar benimde 1.20 çıktı adetime daha 16 gün var doktor kan tahlilini sormadan yaptı normal mi böyle çıkması daha çok vardı anlayamadım tecrübeli bayanlar lütfen yardım edin merak etmelimiyim

Back