Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba -beta hcg 1.20- erken gebelik testinde 2. Çizgi silik bir çizgi çıktı 18 temmuz Yumurta olarak gösteriyor adet takviminde bugün 27 temmuz Yumurta üzerinden 9 gün çıkmış kanda ne zaman belli oluyor biliyor musunuz?
Erken gebelik testleri 10 üzeri gösteriyor o yüzden çıkmamıştır önemli olan kan değeri zaten hayırlı olsun benimde 14. Gün gecikmem hala bir umut bekliyorum
Erken gebelik testleri 10 üzeri gösteriyor o yüzden çıkmamıştır önemli olan kan değeri zaten hayırlı olsun benimde 14. Gün gecikmem hala bir umut bekliyorum
Merhaba -beta hcg 1.20- erken gebelik testinde 2. Çizgi silik bir çizgi çıktı 18 temmuz Yumurta olarak gösteriyor adet takviminde bugün 27 temmuz Yumurta üzerinden 9 gün çıkmış kanda ne zaman belli oluyor biliyor musunuz?
Ben cnm 1.20 idi doktor gebelik yok dedi ama ben inatla dedim gebeyim belitim vardi bir hafta sonra 69 ogrendim ailem bile dedi yok yeter diye soylendi sonix hamiledim ama kalbi durmustu bekle bir hafta sonra bak