How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Beta hcg 1.20 hamile miyim?

Balikkadini

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
43
-4
86
Adet olacağım günden iki gün önce ilişki yaşadım. (9 temmuz da) ilişki sonunda penis erekte halini kaybettiği için prezervatifin biraz kaydığını farkettik. Ama spermler içindeydi hep. Bugün adet olmam gereken günün üstünden 3 gün geçti. Yani 13 temmuz da olmam gerekiyordu. Hep böyle 3-4 gün gecikir ama prezervatif kaymışti biraz dediğim gibi. Şuphelendim bu akşam kan testi yaptırdım 1.20 çıktı. Ilişkinin üzerinden 5 gün geçti ve üç ay aradan sonra ilk kez birlikte olmuştuk. Hamilelik riski var mı sizce? Bu değer yükselir mi? Yada düşer mi? Ne zaman adet Olurum?

Şöyle özetliyim birde : 9 temmuz ilk ilişki günü / 11 temmuz adet olunması gereken gün(geciktigi oluyor) / 14 temmuz kan testi bhcg 1.20

Bence hamile değilsiniz.olsaniz bile zaten beş günde kanda çıkması imkansız.eger hamileyseniz 22 temmuzdan itibaren çıkar kan testinde.yumurtlama tarihinizi biliyorsanız ona göre hesaplama yapın,genelde adete birkaç gün kala yumurtlama olmaz.hamile kalma ihtimaliniz çok düşük yani.

Bence hamile değilsiniz.olsaniz bile zaten beş günde kanda çıkması imkansız.eger hamileyseniz 22 temmuzdan itibaren çıkar kan testinde.yumurtlama tarihinizi biliyorsanız ona göre hesaplama yapın,genelde adete birkaç gün kala yumurtlama olmaz.hamile kalma ihtimaliniz çok düşük yani.

Yumurtlama dönemim 30 hazirandı. Internette baktığıma göre 25 haziran-5 temmuz arası hamile kalmam gereken günlermiş. Bilmiyorum geç yumurtlama olmuş olabilir mi? Kan testinde 1 hafta içinde çıkar diyorlardı. Yarın tekrar yaptiricam

Back