1.20 mi çıktı <1.20 mi çıktıMerhaba adetime 4 gün kala 0.58 cıkmıştı. Bugun 1.20 cıktı yarın adet günüm. Yükselir mi
Yükselmez ümitlenmeyin olsa çıkardı. Geç döllenme bile olsa 5 üstü çıkıyorMerhaba adetime 4 gün kala 0.58 cıkmıştı. Bugun 1.20 cıktı yarın adet günüm. Yükselir mi
<1.20 cıktı1.20 mi çıktı <1.20 mi çıktı
Yükselmez o zaman. Yumurtlama tarihinizden eminseniz tabi<1.20 cıktı
Benim 3 gün gecilti <1.20 cıktıYükselmez o zaman. Yumurtlama tarihinizden eminseniz tabi
merhaba beta <1.20 1.20den küçük mü demek acaba ?Yükselmez o zaman. Yumurtlama tarihinizden eminseniz tabi
Evet değeriniz 1.20’den küçük yani negatif demekmerhaba beta <1.20 1.20den küçük mü demek acaba ?
Benim testimde <1.20 cıktıda şüphelendim .
5'in altındaki değerler negatif olarak değerlendirilir.
teşekkürler. İlk testim 0.02 çıkmıştı başka bir hastanede yaptırdım Bugün <1.20 çıktı yükselince endişe ettim.. hastaneden hastaneye farkediyor sanırımEvet değeriniz 1.20’den küçük yani negatif demek
Evet hastanenin değer aralığı farklıymışteşekkürler. İlk testim 0.02 çıkmıştı başka bir hastanede yaptırdım Bugün <1.20 çıktı yükselince endişe ettim.. hastaneden hastaneye farkediyor sanırım
Benim kanda yaptirdim testi sadece 1.20 yazıyodu o kadar şuan adetim 2 gün gecikti nedemek oluyor bu yükselme olabilirmi1.20 mi çıktı <1.20 mi çıktı
1,20 NEGATİF BİR DEĞERDİR.Benim kanda testim sadece 1.20 yukselebilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?