Gebeliğe Hazırlık Beta hcg 1,20 adet olmadım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tweetiy

Sabırdı belki de en büyük imtihan🌾
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2020
993
2.064
63
29
Merhabalar, bat dan iki gün önce hafif pembemsi lekelenmem oldu, ertesi gün kan verdim 1,20 çıktı. Normalde 0,1 falan çıkardı o yüzden kafam karıştı. Ve halâ adet olmadım, pembe leke kahverengiye döndü. İdrar testlerim negatif Bir umut soruyorum, bu durumu yaşayan var mı acaba?

Böyle bir durum yaşamadım ama, kan testiniz ilk defa bu kadar yükselmişse Tekrar kan testi yaptırırsınız o zaman. Adetiniz gecikti mi?

Böyle bir durum yaşamadım ama, kan testiniz ilk defa bu kadar yükselmişse Tekrar kan testi yaptırırsınız o zaman. Adetiniz gecikti mi?
Evet gecikti adet yerine az az lekelenme oluyorum. Yarın olmadı birdaha kan veririm, yanıtız için teşekkür ederim

Evet gecikti adet yerine az az lekelenme oluyorum. Yarın olmadı birdaha kan veririm, yanıtız için teşekkür ederim
Belki de yerleşme kanamasıdır ancak düzenli ölçüm yaptırın zira ben de böyle bir şey yaşadım maalesef beklediğim gibi ilerlemedi

Belki de yerleşme kanamasıdır ancak düzenli ölçüm yaptırın zira ben de böyle bir şey yaşadım maalesef beklediğim gibi ilerlemedi
İnşallah sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri görürüz beta sonucunuz kaçtı ve ilerlemesi nasıl oldu peki

İnşallah sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri görürüz beta sonucunuz kaçtı ve ilerlemesi nasıl oldu peki
Umarım İdrar testi yapmıştım ama renk dağılmıştı hayalet çizgi vardı ama bozulmuştu falan. Adet vaktinde leke görünce adet oldum sandım. Sonra düzgün kanamam olmadı birkaç gün sonra midemi üşütmüştüm hastaneye gidip tahlil de verdim o ara beta 42 çıktı gebelik var ama kadın Doğuma gidin dedi doktor. Lekelenme bitmişti ancak bir gün sonra yeniden leke geldi bu kez koyu ve ağrılı sonra tamamen adet olmuş gibiydim pıhtı pıhtı kanadım doktor yeniden test yaptı 21 e düştü gebelik bozulmuş dedi maalesef

Anladım Rabbim bu kez hissettiklerinizi sağlıklı bir gebeliğe vesile kılsın inşallah inşallah benim durumum da eğer varsa sağlıklıdır, yanıtınız içinde çok teşekkür ederim

Anladım Rabbim bu kez hissettiklerinizi sağlıklı bir gebeliğe vesile kılsın inşallah inşallah benim durumum da eğer varsa sağlıklıdır, yanıtınız içinde çok teşekkür ederim
Tabi ki belki sizde aynısı değildir belki daha yeni oluşmaya başlamıştır geç döllenme olmuştur vs her ihtimal var burda pozitif olmak ve hayırlısını dilemek lazım. Sonuçta her çiçek vaktinde açar

İnşallah katılıyorum, insan bu dönemde destek arıyor forumda okudukça benzer durumları rahatlıyor, iyi düşünelim iyi olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…