Beta hcg 1.2

mesude31

Guru
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
25
5
286
Kayseri
Merhaba
Ovulasyon testiyle yumurtlma günümu takip ettim 29 ve 30 nisan cift cizgi gordum 1 mayis siliklesti o günleri degerlendirdik. 9 mayis mide bulantisi ve kusma yaşadim. Normalde cok zor istifra ederim diger hamileligimdede bi kere olmustu. 10 mayis beta hcg 1.2 cikti. Adet günum 15 mayis son adet tarihim 15 nisan. Göguslerimde 1 haftadir asiri şıslik agirlik ve ates basmasi sicaklik var. Atesim hafif yüksek halsizlik ve uyku hali var. Sizce erken ki yaptirdim testi hamile olabilir mym?

Gecikmeyle birlikte kaset test yapin. Çift çizgi görürseniz kan verirsiniz tekrar.

Merhaba ben de seninle aynı durumdayım. Benim bat 17 Mayıs ve 2 gün önce kan testi yaptırdığımda sonuç 2 çıktı. Feci kasık ve rahim ağrım var ama bu sabah adet olacakmış gibi karnım ağrımaya başladı. Hepimiz bebek çok istiyoruz belki de psikolojiktir. Ama inşallah ikimiz için de istediğimiz gibi olur sonuç

Insallah benim 15 mayis bugun gögus agrim gecti kasik ve bel agrim basladi olacam sanki bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…