Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta HCG 1.2
- Konu Sahibi omaytezer
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- 358
- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
Adet tarihiniz gelmiş... Sanmıyorum yükseleceğini..Merhabalar arkadaşlar son adet günüm 15 Mayıs yumurtlama gününün üzerinden tam 12 gün geçti bende belli olur diye bugün kan testi yaptırdım 1.2 çıktı yükselme olur mu acaba lütfen yardımcı olur musunuz?
- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.053
- 198
Ben ama tam gününde olmuyorum mesela haziranın 15 inde olmam gerekiyorsa mutlaka üzerinden 3-4 gün geçiyorAdet tarihiniz gelmiş... Sanmıyorum yükseleceğini..
Peki tekrar ne zaman test yaptırmalıyımgeç döllenme olursa bir ihtimal ....
- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
Anladım canım.. Ama bende çoooook gördüm 1,2leri.. Yumurtlama üzerinden geçen gün sayısına göre yine yüksek olmalıydı :/Ben ama tam gününde olmuyorum mesela haziranın 15 inde olmam gerekiyorsa mutlaka üzerinden 3-4 gün geçiyor
Ne zamandır deniyorsunuz
- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.318
- 198
- 31
Bende geçenlerde farkettim. Rahatsızlanıp acile gittiğimde önce gebeliğe bakmışlardı negatif demişlerdi. Sonucum 1.5 çıkmış. Ama gebelik söz konusu değildi. 5 ve üzeri çıkması gerekir. Gününüz geçmiş zaten. Sanmıyorum yükseleceğini.Merhabalar arkadaşlar son adet günüm 15 Mayıs yumurtlama gününün üzerinden tam 12 gün geçti bende belli olur diye bugün kan testi yaptırdım 1.2 çıktı yükselme olur mu acaba lütfen yardımcı olur musunuz?
Beta HCG ile birlikte birde hormon testi yaptırdı o ne için acaba sonuçları daha doktora göstermedimOlmaz canim artik zannetmiyorum. 5 ten fazla bi deger gormek lazim umitten bahsedebilmek icin
Adet günüm daha gelmedi ki geçmedi yani günüme daha 3 gün varBende geçenlerde farkettim. Rahatsızlanıp acile gittiğimde önce gebeliğe bakmışlardı negatif demişlerdi. Sonucum 1.5 çıkmış. Ama gebelik söz konusu değildi. 5 ve üzeri çıkması gerekir. Gününüz geçmiş zaten. Sanmıyorum yükseleceğini.
Son adetimden sonra söylemesi ayıp 5 kere ilişkiye girdik yumurtlama günününe de denk getirdik o günden itibaren saydım. Bu ilk denememizAnladım canım.. Ama bende çoooook gördüm 1,2leri.. Yumurtlama üzerinden geçen gün sayısına göre yine yüksek olmalıydı :/
Ne zamandır deniyorsunuz
- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.318
- 198
- 31
Ben üzerinden 12 gün geçti kısmını okuyup adet gibi yorumlamışım kendimce :) Yumurtlamadan 12 gün sonra yapılan testte hcgnin yükselmiş olması gerekir. Aşılama yaptırıp 14.gün kan vermiş biri olarak söylüyorum.Adet günüm daha gelmedi ki geçmedi yani günüme daha 3 gün var
- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
İlk denemede olmaması muhtemel daha ilk aydan kan testi mi yaptırdın bat ı bekle bir kaç ay bence,, çok stres olursun yoksaSon adetimden sonra söylemesi ayıp 5 kere ilişkiye girdik yumurtlama günününe de denk getirdik o günden itibaren saydım. Bu ilk denememiz
Bat ne demek onu hiç bilmiyorumİlk denemede olmaması muhtemel daha ilk aydan kan testi mi yaptırdın bat ı bekle bir kaç ay bence,, çok stres olursun yoksa
Bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim bakalım doktor yarın ne diyecek bende netten baktım sonuçlara doktora daha göstermedimBen üzerinden 12 gün geçti kısmını okuyup adet gibi yorumlamışım kendimce :) Yumurtlamadan 12 gün sonra yapılan testte hcgnin yükselmiş olması gerekir. Aşılama yaptırıp 14.gün kan vermiş biri olarak söylüyorum.
- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.318
- 198
- 31
Hakkınızda hayırlısı olsun. Bebek işleri zor ve yıpratıcı maalesef. Umarım size kolaylıkla verir rabbim.Bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim bakalım doktor yarın ne diyecek bende netten baktım sonuçlara doktora daha göstermedim
Amin inşallah çok heveslenmistim ufacık biseyi bile kafaya takan biriyim bugünde sonucu görünce çok üzüldük Allah'ım inşallah hayırlısını verirHakkınızda hayırlısı olsun. Bebek işleri zor ve yıpratıcı maalesef. Umarım size kolaylıkla verir rabbim.
- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.318
- 198
- 31
Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Kan verdim değerim 20 çıktı. Sevinemedim ilk bebeğimi kaybetmiştim zaten. Tahmin etmiştim 20nin bile düşük bi değer olduğunu. Öylede ilerledi kimyasal olarak sonlandı. Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin.Amin inşallah çok heveslenmistim ufacık biseyi bile kafaya takan biriyim bugünde sonucu görünce çok üzüldük Allah'ım inşallah hayırlısını verir
Çok geçmiş olsun Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallahGeçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Kan verdim değerim 20 çıktı. Sevinemedim ilk bebeğimi kaybetmiştim zaten. Tahmin etmiştim 20nin bile düşük bi değer olduğunu. Öylede ilerledi kimyasal olarak sonlandı. Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin.