- 6 Ocak 2018
- 19
- 8
- 31
-
- Konu Sahibi Hayatmzbirmasal
Geç döllenme olur ise bir.ihtimal ama yine de ümit vermek istemem testi tekrar edin bir kaç gün sonraKızlar merhabaa, şimdi size bir şey danışmak istiyorum. Eşimle yılbaşından önce korunmadan birlikte olduk ve birkaç gün sonra regl oldum. ancak reglim kısa sürdü ve bundan da bir hafta sonra ara kanamam oldu ve sürekli halsizdim. ben de gebelikten şüphelendim ve dün kan testi verdim beta hcg değerim 1.2 çıktı yani bu negatif demek ama daha sonra yükselir mi sizce ya da biraz erken mi test yaptım bilemedim
Yaa bugün tekrar verdim kan bakalım yarına çıkacak galiba sonucuGeç döllenme olur ise bir.ihtimal ama yine de ümit vermek istemem testi tekrar edin bir kaç gün sonra
Çıkmıştır sonucu 1 saat içinde çıkıyor umarım bebiş vardır güzel haberini bekliyorum hayırlısı ileYaa bugün tekrar verdim kan bakalım yarına çıkacak galiba sonucu
Yaa bakıyorum diğer tam hemogram çıkmış yok diğeri. Ya ben istiyorum ama eşim istemiyor. Aslında olsa mı olmasa mı hayırlı bilmiyorumÇıkmıştır sonucu 1 saat içinde çıkıyor umarım bebiş vardır güzel haberini bekliyorum hayırlısı ile
Allah hayırlisini versin diyelim hayırlısı ise olsun diyelim tabi ikinizin karar vermesi gereken bir durum bişey diyememYaa bakıyorum diğer tam hemogram çıkmış yok diğeri. Ya ben istiyorum ama eşim istemiyor. Aslında olsa mı olmasa mı hayırlı bilmiyorumteşekkür ederimm :)
Merhaba sonucunuz ne olduKızlar merhabaa, şimdi size bir şey danışmak istiyorum. Eşimle yılbaşından önce korunmadan birlikte olduk ve birkaç gün sonra regl oldum. ancak reglim kısa sürdü ve bundan da bir hafta sonra ara kanamam oldu ve sürekli halsizdim. ben de gebelikten şüphelendim ve dün kan testi verdim beta hcg değerim 1.2 çıktı yani bu negatif demek ama daha sonra yükselir mi sizce ya da biraz erken mi test yaptım bilemedim
Merhaba sonuç ne olduMerhaba bna yardımcı olur musunz Adetim 6 gün geçti beta hcg 1.20 çıktı yani böyle olupta hamile olan var mı
Benimde ayni siz ne durumdasiniz tekrar test yaptinizmiKızlar merhabaa, şimdi size bir şey danışmak istiyorum. Eşimle yılbaşından önce korunmadan birlikte olduk ve birkaç gün sonra regl oldum. ancak reglim kısa sürdü ve bundan da bir hafta sonra ara kanamam oldu ve sürekli halsizdim. ben de gebelikten şüphelendim ve dün kan testi verdim beta hcg değerim 1.2 çıktı yani bu negatif demek ama daha sonra yükselir mi sizce ya da biraz erken mi test yaptım bilemedim
Benimde 10 gün geçti cumartesi günü kan testi yaptırdım 1.20 çıktı değer doktor negatif olursa adet söktürücü veriyim kullanmaya başla dedi kullanıp kullanmamakta kararsızım. 1 hafta daha mı beklesem daha önceki kan testleri hep 0.01 çıkıyordu çok kararsızımBenimde ayni siz ne durumdasiniz tekrar test yaptinizmi
Sakin icme bu forumda adet gunu 21 gun gecip sonra kanda gozuken var adet sokturucu alma sakinBenimde 10 gün geçti cumartesi günü kan testi yaptırdım 1.20 çıktı değer doktor negatif olursa adet söktürücü veriyim kullanmaya başla dedi kullanıp kullanmamakta kararsızım. 1 hafta daha mı beklesem daha önceki kan testleri hep 0.01 çıkıyordu çok kararsızım
içim el vermedi alamadım bi umut bekleyelim demiştim çok teşekkürederimSakin icme bu forumda adet gunu 21 gun gecip sonra kanda gozuken var adet sokturucu alma sakin
Sakin icme bu forumda adet gunu 21 gun gecip sonra kanda gozuken var adet sokturucu alma sakin
Bende aynı durumdayım 11 gün gecikmem var çarşamba test yaptırdım 1.20 çıktı banada söktürücü verdi ama adet olmadım da ne yapsak bilemedimBenimde 10 gün geçti cumartesi günü kan testi yaptırdım 1.20 çıktı değer doktor negatif olursa adet söktürücü veriyim kullanmaya başla dedi kullanıp kullanmamakta kararsızım. 1 hafta daha mı beklesem daha önceki kan testleri hep 0.01 çıkıyordu çok kararsızım
MerhabaBende aynı durumdayım 11 gün gecikmem var çarşamba test yaptırdım 1.20 çıktı banada söktürücü verdi ama adet olmadım da ne yapsak bilemedim
Merhaba nilüferKızlar merhaba bana da yorum yapabilir misiniz reglime daha 8 gün falan var dün hastanede işim vardı test yaptırdı beta da baktırdım şuan olumsuz. Ama yükselebilme ihtimali olabilir mi 2.39 değerm
MerhabaMerhaba , yaptıracam p. Tesi inşallah . Genelde hep 0 küsür çıkardı . Hastanede işim vardı baktırmadan ilaç almak istemedim 8 gün kala da 2 .39 olunca yüksek geldi direk rakam bakalım inşallah sonucu yazarım teşekkür ederim
Maalesef regl oldumMerhaba
Sonucunuz yükdeldi mi