beta hcg 1.2 olup sonra yükselebilir mi?

Hayatmzbirmasal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2018
19
8
31
Kızlar merhabaa, şimdi size bir şey danışmak istiyorum. Eşimle yılbaşından önce korunmadan birlikte olduk ve birkaç gün sonra regl oldum. ancak reglim kısa sürdü ve bundan da bir hafta sonra ara kanamam oldu ve sürekli halsizdim. ben de gebelikten şüphelendim ve dün kan testi verdim beta hcg değerim 1.2 çıktı yani bu negatif demek ama daha sonra yükselir mi sizce ya da biraz erken mi test yaptım bilemedim

Kızlar merhabaa, şimdi size bir şey danışmak istiyorum. Eşimle yılbaşından önce korunmadan birlikte olduk ve birkaç gün sonra regl oldum. ancak reglim kısa sürdü ve bundan da bir hafta sonra ara kanamam oldu ve sürekli halsizdim. ben de gebelikten şüphelendim ve dün kan testi verdim beta hcg değerim 1.2 çıktı yani bu negatif demek ama daha sonra yükselir mi sizce ya da biraz erken mi test yaptım bilemedim
Geç döllenme olur ise bir.ihtimal ama yine de ümit vermek istemem testi tekrar edin bir kaç gün sonra

Merhaba bna yardımcı olur musunz Adetim 6 gün geçti beta hcg 1.20 çıktı yani böyle olupta hamile olan var mı

Merhaba sonucunuz ne oldu

Benimde ayni siz ne durumdasiniz tekrar test yaptinizmi

Benimde ayni siz ne durumdasiniz tekrar test yaptinizmi
Benimde 10 gün geçti cumartesi günü kan testi yaptırdım 1.20 çıktı değer doktor negatif olursa adet söktürücü veriyim kullanmaya başla dedi kullanıp kullanmamakta kararsızım. 1 hafta daha mı beklesem daha önceki kan testleri hep 0.01 çıkıyordu çok kararsızım

Benimde 10 gün geçti cumartesi günü kan testi yaptırdım 1.20 çıktı değer doktor negatif olursa adet söktürücü veriyim kullanmaya başla dedi kullanıp kullanmamakta kararsızım. 1 hafta daha mı beklesem daha önceki kan testleri hep 0.01 çıkıyordu çok kararsızım
Sakin icme bu forumda adet gunu 21 gun gecip sonra kanda gozuken var adet sokturucu alma sakin

Sakin icme bu forumda adet gunu 21 gun gecip sonra kanda gozuken var adet sokturucu alma sakin
Bende aynı durumdayım 11 gün gecikmem var çarşamba test yaptırdım 1.20 çıktı banada söktürücü verdi ama adet olmadım da ne yapsak bilemedim

Kızlar merhaba bana da yorum yapabilir misiniz reglime daha 8 gün falan var dün hastanede işim vardı test yaptırdı beta da baktırdım şuan olumsuz. Ama yükselebilme ihtimali olabilir mi 2.39 değer

Eklentiler

• C4D5AE35-831C-4CA3-97B3-3DF6A141281A.jpeg
    C4D5AE35-831C-4CA3-97B3-3DF6A141281A.jpeg
    29,8 KB · Görüntüleme: 184
Bende aynı durumdayım 11 gün gecikmem var çarşamba test yaptırdım 1.20 çıktı banada söktürücü verdi ama adet olmadım da ne yapsak bilemedim
Merhaba
Ben adet söktürücü içmek istemedim ya bebek varsa diye beklemek istedim 45 gün gecikmelide olsa adet gördüm annem hep der önce gecikmeye başlar sonra bebek gelir inşallah öyle olur 🤲🏻
yumurtlama haftamdayım adetimden 16 gün geçti kahve rengi lekelenmem oldu tutunma döneminde olur yazıyor ama aklım karıştı 😏

Kızlar merhaba bana da yorum yapabilir misiniz reglime daha 8 gün falan var dün hastanede işim vardı test yaptırdı beta da baktırdım şuan olumsuz. Ama yükselebilme ihtimali olabilir mi 2.39 değerm
Merhaba nilüfer
Bana doktor 5in altında gebelik olmuyo dedi ama bikaç gün geçmiş üstünden yeniden test yaptır bence için rahat eder

Merhaba , yaptıracam p. Tesi inşallah . Genelde hep 0 küsür çıkardı . Hastanede işim vardı baktırmadan ilaç almak istemedim 8 gün kala da 2 .39 olunca yüksek geldi direk rakam bakalım inşallah sonucu yazarım teşekkür ederim 🙏

X