Peki bu arada adet oldunuz mu hiç? Yani üstüne görme gibi. Yoksa 1 ay içinde hiç adet olmadınız ya da adetiniz gecikti mi?Ben adet olamıyorum diye doktora gittim test yapıldı betahcg 0.200 çıktı ultrasonda dahi görmedi ilaç verdi fakat ben bazı sebeplerden ilaçları kullanamadım tekrar kullanmak istediğimde bir ay geçmişti o yüzden her ihtimale karşı gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı sonra kan vermeye gittiğimde 8 haftalık hamile olduğumu öğrendim yani hvg değerim 0.200ken çoktan hamileymişim geç döllenme. Sende biraz bekle hayırlısıyla.
Polikistik over var bende yani hiç düzenli adet olmuyorum zaten o yüzden adet olmam için ilaç vermişti doktor. Adet olmadım hiç bir belirti de vermedi ama kişiye göre değişiyor annem her çocuğunda olurmuş üstüne.Peki bu arada adet oldunuz mu hiç? Yani üstüne görme gibi. Yoksa 1 ay içinde hiç adet olmadınız ya da adetiniz gecikti mi?
Belki düzenli adet olan biri olsam üstüne görürdüm çünkü çok adet sancısı gibi sancı çektim ama olamadım.Polikistik over var bende yani hiç düzenli adet olmuyorum zaten o yüzden adet olmam için ilaç vermişti doktor. Adet olmadım hiç bir belirti de vermedi ama kişiye göre değişiyor annem her çocuğunda olurmuş üstüne.
Anladım,bende de 0.1 çıktı sonra adet oldum yarın bitiyo adetim,hala aklımın bi yerinde acaba var,sizin mesajınızı görünce de yine içime bi şüphe düştü de ondan sormak istedim,teşekkür ederimBelki düzenli adet olan biri olsam üstüne görürdüm çünkü çok adet sancısı gibi sancı çektim ama olamadım.
En umutsuz vakalardandım doktor bana yumurtlaman dahi yok demişti umudunuzu kaybetmeyin eğer çok bi zaman olmadıysa evleneli kafanıza da takmayın. Bilmiyorum işe yarar mı ama bana incir ve sızma zeytinyağını söylemişlerdi onu yapmıştım onun üstüne hamile kaldım sanırım belki bir bahane olmuştur o da. Geceden iki inciri sızma zeytinyağına dörde bölüp koydum 8 parça toplam, kapattım, ertesi güne eşime 5 parça kendime 3 parça olacak şekilde bir ay boyunca yedik diğer aya da hamileymişim Allah hayırlısını versin hamile kalmakla da bitmiyor çok sancım var umarım bu bebiş benimle kalır, kendime istediğim kadar burdaki herkese olsun istiyorum inşallah.Anladım,bende de 0.1 çıktı sonra adet oldum yarın bitiyo adetim,hala aklımın bi yerinde acaba var,sizin mesajınızı görünce de yine içime bi şüphe düştü de ondan sormak istedim,teşekkür ederim
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğiniziEn umutsuz vakalardandım doktor bana yumurtlaman dahi yok demişti umudunuzu kaybetmeyin eğer çok bi zaman olmadıysa evleneli kafanıza da takmayın. Bilmiyorum işe yarar mı ama bana incir ve sızma zeytinyağını söylemişlerdi onu yapmıştım onun üstüne hamile kaldım sanırım belki bir bahane olmuştur o da. Geceden iki inciri sızma zeytinyağına dörde bölüp koydum 8 parça toplam, kapattım, ertesi güne eşime 5 parça kendime 3 parça olacak şekilde bir ay boyunca yedik diğer aya da hamileymişim Allah hayırlısını versin hamile kalmakla da bitmiyor çok sancım var umarım bu bebiş benimle kalır, kendime istediğim kadar burdaki herkese olsun istiyorum inşallah.
Bizlere dua et olurmu... Rabbim bebeğinizi size bağışlasın insallah.. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim..En umutsuz vakalardandım doktor bana yumurtlaman dahi yok demişti umudunuzu kaybetmeyin eğer çok bi zaman olmadıysa evleneli kafanıza da takmayın. Bilmiyorum işe yarar mı ama bana incir ve sızma zeytinyağını söylemişlerdi onu yapmıştım onun üstüne hamile kaldım sanırım belki bir bahane olmuştur o da. Geceden iki inciri sızma zeytinyağına dörde bölüp koydum 8 parça toplam, kapattım, ertesi güne eşime 5 parça kendime 3 parça olacak şekilde bir ay boyunca yedik diğer aya da hamileymişim Allah hayırlısını versin hamile kalmakla da bitmiyor çok sancım var umarım bu bebiş benimle kalır, kendime istediğim kadar burdaki herkese olsun istiyorum inşallah.
Amin İnşallah rabbim en hayırlı zamanda bekletmeden yolunu gözletmeden nasip etsinnnBizlere dua et olurmu... Rabbim bebeğinizi size bağışlasın insallah.. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim..
Malesef adet oldum sonradanPeki bu arada adet oldunuz mu hiç? Yani üstüne görme gibi. Yoksa 1 ay içinde hiç adet olmadınız ya da adetiniz gecikti mi?
Hadi yaMalesef adet oldum sonradan
InşallahHadi yabu aya kısmet olur belki inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?