• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hcg 0707

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dark lady

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
188
64
13
33
Merhabalar iki gün önce idrar yaparken yanma başladı sonrasında bel ağrısıyla böbrek ağrılarım başladı hamilelik planlıyorduk fakat ağrılarım şiddetli olunca acile gittim dün akşam öncelikle beta hcg testi ve idrar testi yaptılar idrarimda iltihap ciktı beta hcg ise 0.707 cıktı adetime 7 gün var acildeki doktor gebelik yok dedi ilk oluşurken bebek bu sayı kaç oluyor nasıl ilerliyor yardimci olur musunuz doktor antibyotik verdi içerken korkuyorum bebek varsa etkiler mi acaba ne yapmalıyım bilmiyorum ve sonuç öyle çıktığı için çok üzgünüm 😔

5in altı negatif sayılıyor maalesef. Hamile değilken 3ü falanda görmüştüm çıkabiliyor bazen öyle

Ben adet olamıyorum diye doktora gittim test yapıldı betahcg 0.200 çıktı ultrasonda dahi görmedi ilaç verdi fakat ben bazı sebeplerden ilaçları kullanamadım tekrar kullanmak istediğimde bir ay geçmişti o yüzden her ihtimale karşı gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı sonra kan vermeye gittiğimde 8 haftalık hamile olduğumu öğrendim yani hvg değerim 0.200ken çoktan hamileymişim geç döllenme. Sende biraz bekle hayırlısıyla.

Bazı sebeplerden dolayı kullanamadığım dediğim şey çok hasta oldum boğaz ağrısı vs. İki kutu antibiyotik bitirdim 10 tane de antibiyotik iğne vurundum bunların hepsini yaparken hamileymişim. Nasip kader kısmet çok takmadan bekle.

Ben daha önce ekimde de beta hcgyaptım 0.1 'di şimdi nasıl 0700 çıkıyor anlamadim her ay değer yükselir mi bende gebelikten şüphelendim ama ilaç kullanırken korka korka içiyorum çok agrım olduğu için kullanmak zorundayım biraz geçsin direk birakacam normalde de evlendigimden beri ilac icen biri degilim cok kotu olup yataga dusmeden agri kesici bile icmiyorum birkaç güne de test yapacam tekrar idrar testi doktora gideceğim gün idrarda test yaptım ama c çizgisi bile tam gozukmedi bu iltihaplan dolayı olabilir mi arkadaşlar

Dikkat et ayaklarını üşütme bu şekilde üşütür iltihapı atamazsan hamilelik biraz zor, önce kendi sağlığın. Muhtemelen idrar yollarını üşüttüğün için böyle yoksa sonuç her ay katlanarak çıkmaz, varsa iki günde iki katına çıkar.

Ben adet olamıyorum diye doktora gittim test yapıldı betahcg 0.200 çıktı ultrasonda dahi görmedi ilaç verdi fakat ben bazı sebeplerden ilaçları kullanamadım tekrar kullanmak istediğimde bir ay geçmişti o yüzden her ihtimale karşı gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı sonra kan vermeye gittiğimde 8 haftalık hamile olduğumu öğrendim yani hvg değerim 0.200ken çoktan hamileymişim geç döllenme. Sende biraz bekle hayırlısıyla.
Peki bu arada adet oldunuz mu hiç? Yani üstüne görme gibi. Yoksa 1 ay içinde hiç adet olmadınız ya da adetiniz gecikti mi?

Peki bu arada adet oldunuz mu hiç? Yani üstüne görme gibi. Yoksa 1 ay içinde hiç adet olmadınız ya da adetiniz gecikti mi?
Polikistik over var bende yani hiç düzenli adet olmuyorum zaten o yüzden adet olmam için ilaç vermişti doktor. Adet olmadım hiç bir belirti de vermedi ama kişiye göre değişiyor annem her çocuğunda olurmuş üstüne.

Polikistik over var bende yani hiç düzenli adet olmuyorum zaten o yüzden adet olmam için ilaç vermişti doktor. Adet olmadım hiç bir belirti de vermedi ama kişiye göre değişiyor annem her çocuğunda olurmuş üstüne.
Belki düzenli adet olan biri olsam üstüne görürdüm çünkü çok adet sancısı gibi sancı çektim ama olamadım.

Belki düzenli adet olan biri olsam üstüne görürdüm çünkü çok adet sancısı gibi sancı çektim ama olamadım.
Anladım,bende de 0.1 çıktı sonra adet oldum yarın bitiyo adetim,hala aklımın bi yerinde acaba var,sizin mesajınızı görünce de yine içime bi şüphe düştü de ondan sormak istedim,teşekkür ederim :KK200:

Anladım,bende de 0.1 çıktı sonra adet oldum yarın bitiyo adetim,hala aklımın bi yerinde acaba var,sizin mesajınızı görünce de yine içime bi şüphe düştü de ondan sormak istedim,teşekkür ederim :KK200:
En umutsuz vakalardandım doktor bana yumurtlaman dahi yok demişti umudunuzu kaybetmeyin eğer çok bi zaman olmadıysa evleneli kafanıza da takmayın. Bilmiyorum işe yarar mı ama bana incir ve sızma zeytinyağını söylemişlerdi onu yapmıştım onun üstüne hamile kaldım sanırım belki bir bahane olmuştur o da. Geceden iki inciri sızma zeytinyağına dörde bölüp koydum 8 parça toplam, kapattım, ertesi güne eşime 5 parça kendime 3 parça olacak şekilde bir ay boyunca yedik diğer aya da hamileymişim Allah hayırlısını versin hamile kalmakla da bitmiyor çok sancım var umarım bu bebiş benimle kalır, kendime istediğim kadar burdaki herkese olsun istiyorum inşallah.

En umutsuz vakalardandım doktor bana yumurtlaman dahi yok demişti umudunuzu kaybetmeyin eğer çok bi zaman olmadıysa evleneli kafanıza da takmayın. Bilmiyorum işe yarar mı ama bana incir ve sızma zeytinyağını söylemişlerdi onu yapmıştım onun üstüne hamile kaldım sanırım belki bir bahane olmuştur o da. Geceden iki inciri sızma zeytinyağına dörde bölüp koydum 8 parça toplam, kapattım, ertesi güne eşime 5 parça kendime 3 parça olacak şekilde bir ay boyunca yedik diğer aya da hamileymişim Allah hayırlısını versin hamile kalmakla da bitmiyor çok sancım var umarım bu bebiş benimle kalır, kendime istediğim kadar burdaki herkese olsun istiyorum inşallah.
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi :dua: ben de başka bi incir kürü duymuştum incir ve havuç kaynatılıyor 21 gün içiliyor diye,bu olmazsa sizinkini denerim diğer ay da. Çok teşekkür ederim :KK200:

Bizlere dua et olurmu... Rabbim bebeğinizi size bağışlasın insallah.. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim..

Bizlere dua et olurmu... Rabbim bebeğinizi size bağışlasın insallah.. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim..
Amin İnşallah rabbim en hayırlı zamanda bekletmeden yolunu gözletmeden nasip etsinnn 🙏🏼

Back