• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg 0.82 çıktı

Asyelf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
22
7
36
34
Merhaba arkadaşlar . Yaklaşık 5 aydır bebek istiyoruz . Her ay aynı şekilde hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum . Doktora gittik bı problem olmadığını söyledi . Bugün bel ağrısı sebebi ile doktora gittim röntgen öncesi beta Hcg ye baktı doktor gebelik şüphesi varsa diye. Sonuç başlıkta olduğu gibi 0.82 çıktı . Adetime daha 6 gün var sanki adetmisim gibi ağrılarım da var ancak gebelik belirtileri yok . Bilgisi olan bu durumları yaşayan arkadaslardan öneri alabilir miyim?

Benım ıkıncı gebelıgımde adetıme bır hafta kala 3cıktı bı hafta sonrasında kan verdım 40 cıktı ama kımyasal gebelık yasadım eger kasıklarında agrı varsa adetten bı hafta önceden baslıyor bu kasık agrıları ben hep boyle anlarım senı umutlandırmak ıstemem ama bır hafta sonra tekrarla ınsALLAH artmıstır

Benım ıkıncı gebelıgımde adetıme bır hafta kala 3cıktı bı hafta sonrasında kan verdım 40 cıktı ama kımyasal gebelık yasadım eger kasıklarında agrı varsa adetten bı hafta önceden baslıyor bu kasık agrıları ben hep boyle anlarım senı umutlandırmak ıstemem ama bır hafta sonra tekrarla ınsALLAH artmıstır
İnşallah olmam yarın adet olmam gerekjyo olurum diye de ödüm kopuyo her ay . Bu durumu yasamak gerçekten çok yıpratıcı

Back
X