- 3 Kasım 2016
- 514
- 763
- 103
- 34
- Konu Sahibi kokunhuzurmus
-
Evet adetim de düzensiz ama adetin 37. Günü yaptırdım.yumurtlamam adetin 18.günü başladı. Yumurtlama kanaması yaşıyorum ordan hesapladım.5 ve altı negatif sayılıyor ama eğer testi erken yaptırdıysan böyle çıkma ihtimali yüksek.
Malesef 409 değil. 0.409 evet ben de 5 altı negatif olduğunu biliyorum ama doktor sınır değer dedii, yüksek ihtimal tutunma mı diyelim kana geçme aşaması mı bilmiyorum. Yarın tekrarlicam testi.Ve 0.409 mu yoksa 409 mu?
Merhaba hanımlar Beta hcg 0.409? Buna yakın değer olup, gebelik öğrenen var mı?
Doktor 0.409 değerin sınırda dedi. Daha önceki aylarda baktırdığım sonuçlar 0.251 0.358 di. Değerlerim genelde böyle çıkıyor dedim , o değerler düşük 0.409 sınırda dedi. 2 gün sonra tekrar yaptır artacak mı bakalım dedi. Ve enfeksiyon başlangıcı vardı. İlaç başlamayalım şuan bol su iç dedi. Acaba tutunma aşaması mı. Çok istiyoruz inşallah tutar. Değeri böyle olup gebelik öğrenen var mı. Lütfen cevap verin.[/QUOTEQUOTE ben adete 8gun kala kan testi yaptirmistim 0.0 cikmisti ama adet iki gun gecince 1200 lerde cikmisti.adeadet gunun gecmismiydi test yapildiginda
Peki geç döllenme ise ne kadar beklemem gerek. Beklemek o kadar zor ki.Testi erken yaptırmışsın o zaman bence yarın değil biraz daha beklemelisin,içine sinsin öyle yaptır. Eğer geç döllenme değilse döllenmeden 10-14 gün sonra bt hcg yükselmeye başlıyor
Canim değer çok düşük. Inşallah önümüzdeki ay kısmet olur. Ki bu ay bitmiş sayılmaz adetin yeni bitmiş. Kullandığım ilaçla bu değeri görmüş olabilirsin25 mart tarlusal söktürücü ile adet oldum. Adetlerim düzensiz. Pco var. İğneyle yumurtam büyümedi, ara verdim çörek otu bal tarçın yaptım bu ay. Mayıs 11 yumurtlama kanamam oldu 3 4 gün sürdü. Adetimin 18.günüydü. Dün gece de testte böyle çıktı. Adetim düzensiz olduğu için bilemiyorum nasıl hesaplicamı.
Merhaba arkadaşlar bundan 3 ayı geçkin kürtaj oldum düşük yaptığım için sağlıksız gebelikti şimdi çok şükür yine hamileyim ama 4 veya 5haftalık gibi tahminime görw ama bilemiyorum çünkü kürtajdan sonra epey bi kanamam olduğu için geçen günü kan verdim 487.40 çıktı 5gün sonra tekrar verdim 4987.41 çıktı sizce bi anda çok yükselmemiş mi 1haftadaha bekleyeyim öyle ultrasona gideyim diyorum bide korkuyorum çok yüksek çıktı inşallah kötü birşey yoktur başına böyle durum gelen varmı
Ya çoğul gebeliktir ya da mol gebelik de olabilir Allah hayırlısını versin.
Amin inşallah Yani kesin ikisinden birisi midir
Neden bilmiyorum ama hamileymişsiniz gibi hissettim. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?