• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 0.409? Buna yakın değer olup, gebelik öğrenen var mı?

kokunhuzurmus

07.02.2022 Baslangiç. 71.8 hedef: 60
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2016
514
763
103
34
Merhaba hanımlar Beta hcg 0.409? Buna yakın değer olup, gebelik öğrenen var mı?
Doktor 0.409 değerin sınırda dedi. Daha önceki aylarda baktırdığım sonuçlar 0.251 0.358 di. Değerlerim genelde böyle çıkıyor dedim , o değerler düşük 0.409 sınırda dedi. 2 gün sonra tekrar yaptır artacak mı bakalım dedi. Ve enfeksiyon başlangıcı vardı. İlaç başlamayalım şuan bol su iç dedi. Acaba tutunma aşaması mı. Çok istiyoruz inşallah tutar. Değeri böyle olup gebelik öğrenen var mı. Lütfen cevap verin.

5 ve altı negatif sayılıyor ama eğer testi erken yaptırdıysan böyle çıkma ihtimali yüksek.
Evet adetim de düzensiz ama adetin 37. Günü yaptırdım.yumurtlamam adetin 18.günü başladı. Yumurtlama kanaması yaşıyorum ordan hesapladım.
Yumurtlama kanamasının da 20.günüydü testi yaptırdığım gün.

Testi erken yaptırmışsın o zaman bence yarın değil biraz daha beklemelisin,içine sinsin öyle yaptır. Eğer geç döllenme değilse döllenmeden 10-14 gün sonra bt hcg yükselmeye başlıyor

Merhaba hanımlar Beta hcg 0.409? Buna yakın değer olup, gebelik öğrenen var mı?
Doktor 0.409 değerin sınırda dedi. Daha önceki aylarda baktırdığım sonuçlar 0.251 0.358 di. Değerlerim genelde böyle çıkıyor dedim , o değerler düşük 0.409 sınırda dedi. 2 gün sonra tekrar yaptır artacak mı bakalım dedi. Ve enfeksiyon başlangıcı vardı. İlaç başlamayalım şuan bol su iç dedi. Acaba tutunma aşaması mı. Çok istiyoruz inşallah tutar. Değeri böyle olup gebelik öğrenen var mı. Lütfen cevap verin.[/QUOTEQUOTE ben adete 8gun kala kan testi yaptirmistim 0.0 cikmisti ama adet iki gun gecince 1200 lerde cikmisti.adeadet gunun gecmismiydi test yapildiginda

25 mart tarlusal söktürücü ile adet oldum. Adetlerim düzensiz. Pco var. İğneyle yumurtam büyümedi, ara verdim çörek otu bal tarçın yaptım bu ay. Mayıs 11 yumurtlama kanamam oldu 3 4 gün sürdü. Adetimin 18.günüydü. Dün gece de testte böyle çıktı. Adetim düzensiz olduğu için bilemiyorum nasıl hesaplicamı.

Testi erken yaptırmışsın o zaman bence yarın değil biraz daha beklemelisin,içine sinsin öyle yaptır. Eğer geç döllenme değilse döllenmeden 10-14 gün sonra bt hcg yükselmeye başlıyor
Peki geç döllenme ise ne kadar beklemem gerek. Beklemek o kadar zor ki.

Onu bilmiyorum canım belki yumurtlama gününde değil de ondan sonraki günlerde yumurtladın,bilemeyiz. En iyisi sen stres yapma haftabaşına kadar bekle o zamana kadar varsa da çıkar. Şüpheleniyorsan tarlusal falanda alma bebeğe zarar verir allah korusun.

1 aylık gebe hastanede mantar tedavisi ıcın gıtmıstım 39.98 cıkmıs o zman hamıleymısım haberim yoktu gebeliği ogrenınce saglık ocağında yaptırmıstım 16869.00 cıkmıs ama ben tam anlamıyorum bunlardan insallah sizde hamilesinızdır

25 mart tarlusal söktürücü ile adet oldum. Adetlerim düzensiz. Pco var. İğneyle yumurtam büyümedi, ara verdim çörek otu bal tarçın yaptım bu ay. Mayıs 11 yumurtlama kanamam oldu 3 4 gün sürdü. Adetimin 18.günüydü. Dün gece de testte böyle çıktı. Adetim düzensiz olduğu için bilemiyorum nasıl hesaplicamı.
Canim değer çok düşük. Inşallah önümüzdeki ay kısmet olur. Ki bu ay bitmiş sayılmaz adetin yeni bitmiş. Kullandığım ilaçla bu değeri görmüş olabilirsin

Merhaba arkadaşlar bundan 3 ayı geçkin kürtaj oldum düşük yaptığım için sağlıksız gebelikti şimdi çok şükür yine hamileyim ama 4 veya 5haftalık gibi tahminime görw ama bilemiyorum çünkü kürtajdan sonra epey bi kanamam olduğu için geçen günü kan verdim 487.40 çıktı 5gün sonra tekrar verdim 4987.41 çıktı sizce bi anda çok yükselmemiş mi 1haftadaha bekleyeyim öyle ultrasona gideyim diyorum bide korkuyorum çok yüksek çıktı inşallah kötü birşey yoktur başına böyle durum gelen varmı

Merhaba arkadaşlar bundan 3 ayı geçkin kürtaj oldum düşük yaptığım için sağlıksız gebelikti şimdi çok şükür yine hamileyim ama 4 veya 5haftalık gibi tahminime görw ama bilemiyorum çünkü kürtajdan sonra epey bi kanamam olduğu için geçen günü kan verdim 487.40 çıktı 5gün sonra tekrar verdim 4987.41 çıktı sizce bi anda çok yükselmemiş mi 1haftadaha bekleyeyim öyle ultrasona gideyim diyorum bide korkuyorum çok yüksek çıktı inşallah kötü birşey yoktur başına böyle durum gelen varmı

Ya çoğul gebeliktir ya da mol gebelik de olabilir Allah hayırlısını versin.

Back