Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son adet tarihim 6 Ocak bugün test yaptım beta hcg 0.25 hala bi ihtimal var mı? Benimle aynı şeyleri yaşayanlar vap
Son adet tarihim 6 Ocak bugün test yaptım beta hcg 0.25 hala bi ihtimal var mı? Benimle aynı şeyleri yaşayanlar var mı?
Hayır yaptırmadım. Ne ki oprogestron testi yaptırdın mı?
Hayır doktora görünmedim sadece kan testi yaptırdımDoktora gitmedin mi ?
Bat ne zaman peki inşallah hamilesinizdirSon adet tarihim 6 Ocak bugün test yaptım beta hcg 0.25 hala bi ihtimal var mı? Benimle aynı şeyleri yaşayanlar var mı?
İnşallah bat nedir :/Bat ne zaman peki inşallah hamilesinizdir
6 Ocak yazdım zaten.en son regl tarihin nedir? İlk gebeliğin mi ? Yaş kaç ?
Beklenen adet tarihin ne canımİnşallah bat nedir :/
En son 6 Ocak regl oldum. Döngüm 30-35Beklenen adet tarihin ne canım
Döngün ne
Beta hcg 0.25 çıktı. Olsaydı çıkmaz mıydıTamam 6 ocak ilk gün sayıcaksın canım 35 günü baz alırsak bat 8 veya 9 şubat oluyo halen adet olmadıysan bi doktora görün şansın vardır inşallah
Hamile değilim ki ne düşük olmasıDeğer çok düşük Gelişim yavaş düşük olur büyük ihtimalle dikkat et Dr görün
Benimkide seninkisi gibiydi 2 hafta sonra kese oluştu betam çok düşük ilerliyordu 2 hafta sonra düşükHamile değilim ki ne düşük olması
Tamam da ben hamile değilim şu andaBenimkide seninkisi gibiydi 2 hafta sonra kese oluştu betam çok düşük ilerliyordu 2 hafta sonra düşük