• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg 0.16

dy37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
27
0
36
İstanbul
merhaba ben pkoluyum en son 21 ekimde adet oldum cuma kan tahlili yaptırdım sonuç 0.16 neagatif dedi doktor.bu kadar uzamamıştı hiç düzensiz adet olduğum için yumurtlama tarihini hesaplayamıyorum maalesef=(acaba bu değer yükselir mi benim durmumda olan var mı lütfen acil verin bayanlar...adet söktürücü de almadım..umut dünyası işte...=(((

merhaba ben pkoluyum en son 21 ekimde adet oldum cuma kan tahlili yaptırdım sonuç 0.16 neagatif dedi doktor.bu kadar uzamamıştı hiç düzensiz adet olduğum için yumurtlama tarihini hesaplayamıyorum maalesef=(acaba bu değer yükselir mi benim durmumda olan var mı lütfen acil verin bayanlar...adet söktürücü de almadım..umut dünyası işte...=(((

hamilelik için bhcg nin en az 5 olması lazım. peki adet düzenleyici için doktor bişey vermedi mi :26:

kadın doğumcuya gitmedim sağlık ocağında yaptırdım aklıma geldi adet söktürücü geldi aslında ama dediğim gibi umut dünyası işte...=(teşekkür edrim canım cevabın için..

Hamile değilsin canım. Benim de son adet tarihim 20 Ekim'di. Adetime 2 gün kala yani 18 Kasım da kan tahlili yaptırmıştım 21;80 çıkmıştı, hamileydim ama malesef geçen hafta düşürdüm; kaldı ki senin yaptırdığın testte kan tahlilinde çıkmasını bırak embriyonun geliştiğini bile görürdün boşa umutlanma tatlım.

Merhaba benimde adetime 5 gun var ama gecen gun adetime 7 gun varken kan tahlili yaptirmistim 8.65 cikti.nedir sizce.bi daha ne zaman olcturmeliyim

arkadaşlar normal hamile olmayan birinde beta 0 ile 10 arasında oluyomus 10 geçince hamilelik aranırmış bizzat kendim yasadım

Back