Emriyo transferinin yedinci günü hcg10.7 açık kasık ve bel ağrım var.gebelik nedirMerhaba kizlar beta hcg >0.100 cıktı yukselirmi adeti 5 gün gecti ve ara ara lekelenme oldu
Hamilesiniz ama değerinizi kontrol altında tutun iki güne bir gidip baktırın yineKızlar transferin sekizinci günü kasıklarım,belim çok ağrıyor,her an adet olacakmış gibi,dün Beta HCG 10.7 çıktı.sizce nedir
Canm öncelikle sakin ol. Dua et.. taze transfer olmadıysan gebelik var. Yarın tekrar baktir. Iki katina çıkmıssa degerin bebegin tutunuyor demektirDeğerimi kontrol altında nasıl tutabilirim
Merhaba kizlar beta hcg >0.100 cıktı yukselirmi adeti 5 gün gecti ve ara ara lekelenme oldu
İnşallah canm yaCanm öncelikle sakin ol. Dua et.. taze transfer olmadıysan gebelik var. Yarın tekrar baktir. Iki katina çıkmıssa degerin bebegin tutunuyor demektir
Bencede sakin olun, stres yaparsanız olucağı varsada olmaz. Lütfen sakinAdet olacak gibi çok ağrım var.sanki her an adet olacak gibi.çok sitresteyim.bu ikinci tedavim.çok korkuyorum olumsuzluktan
Merhaba sonucunuz ne oldu acabaMerhaba kizlar beta hcg >0.100 cıktı yukselirmi adeti 5 gün gecti ve ara ara lekelenme oldu
Merhaba sonucunuzu merak ettim bende aynı durumdayımMerhaba kizlar beta hcg >0.100 cıktı yukselirmi adeti 5 gün gecti ve ara ara lekelenme oldu
Arttımı beta merak ettimMerhaba kizlar beta hcg >0.100 cıktı yukselirmi adeti 5 gün gecti ve ara ara lekelenme oldu
Merhaba sonucunuz yükseldimi merak ettim adete 4 gün kala 0.01 çıktı şimdi ise 5 gün gecikmem var tekrarlasammı testi bilmiyorumMerhaba sonucunuzu merak ettim bende aynı durumdayım
Lütfen cevap verin çok meraktayım
Adetim geçti 8. Gün verdim bende kanda 0.100 cıktı değeriniz yükseldimi sonra