• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 0.100

Emoli3103

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2018
24
3
16
26
Merhaba yarin adet olmam gerekiyor ben dayanamayip bugun kan testi yaptirdim 0.100 cikti yarin adet olmayip bir kac gun beklersem hamile olma ihtimalim var midir?

Canim umudunu kaybetme ama kanda adetten 2 gun once gorulur diyorlar ama gec dollenme olduysa ya da yumurtlama donemin adete yakinsa sonra da yukselebilir sonucta bunda belli bir kriter yok neler duyuyoruz insallah hayirlisi olur hakkida

Merhaba yarin adet olmam gerekiyor ben dayanamayip bugun kan testi yaptirdim 0.100 cikti yarin adet olmayip bir kac gun beklersem hamile olma ihtimalim var midir?
İhtimal var fakat bu herkesin basina gelecek birşey degil bence. Ancak benim basima geldi. Istisna bir durumu yasadim. Adet gunumde testim negatif cikip 2 hafta gecikmeden sonra hamile oldugumu ogrendim. Siz yinede cok umutlu olmayin olursa surpriz olsun.

2 gün reglim geçince kan verdim aynı sonuç cıktı ki hiç şaşmaz reglim umut etmeyin sonra büyük hayal kırıklığı yaşıyorsunuz

Bir arkadaşım 1 hafta günü geçince tahlil yaptırdı ve değerleri bizzat szinkiyle aynıydı.
2 hafta sonra adet olmayınca tekrar kan verdiğin de, hamile olduğunu ögrendi. Geç döllenme demiş doktorlar.
Yani hamile olma ihtimaliniz yok diyemeyiz:KK39:

Back