- 25 Ağustos 2015
- 111
- 34
- 18
- 34
- Konu Sahibi guldamla90
-
28 günde bir oluyorum bitanem 11 ekime denk geliyo yanlışta hesaplamadım ama :SCanım son adet tarihin 15.09 ise adet olman gereken tarih nasıl 11.10 olur onu anlamadım adet olman gereken tarih 15.10 yani bugün olması lazım değilmi. Benimde 0.100 çıkmıştı dr gebelik yok demişti ama geç döllenme olduysa senin bilemem yada geç döllenmeyse bile en az 1 hafta geçmesi lazım ki çıksın
cnm bende 15 eylülde olmuştum 28 günde bir oluyorum 12 yada 13 ekime denk geliyor olmadım ve hamileyim28 günde bir oluyorum bitanem 11 ekime denk geliyo yanlışta hesaplamadım ama :S
beta 1024.52 çıktı 12 ekimdecnm bende 15 eylülde olmuştum 28 günde bir oluyorum 12 yada 13 ekime denk geliyor olmadım ve hamileyim
Ay ne guzel allah kucagına almayı nasip etsin :) inş bnmde geç dollenme olmuşturda bende bebeğime kavuşurumbeta 1024.52 çıktı 12 ekimde
cnm olmazsa da üzülme nekdardır istyosunuzAy ne guzel allah kucagına almayı nasip etsin :) inş bnmde geç dollenme olmuşturda bende bebeğime kavuşurum
2yıllık evliyim 1yıldır istioruzcnm olmazsa da üzülme nekdardır istyosunuz
Bide doktora gittim adetin 5.gunu klomen kullanmaya başlıcaktım adet olmadgm içn onada başlayamıyorum :)cnm olmazsa da üzülme nekdardır istyosunuz
üzülem bak bende kullandım klomen ama sorun yoktu zaten yumurtlamamda.. sebepsiz olmuyodu 13. ayımda oldu hemde hiç yumurtlama taki etmedik ve yumurtlama gününde eşimle küstük ilişki olmadı bu ay haaytta olmaz dedim oldu :)2yıllık evliyim 1yıldır istioruz
Ay kıyamam sana ben :)) hayırlı olsun inşüzülem bak bende kullandım klomen ama sorun yoktu zaten yumurtlamamda.. sebepsiz olmuyodu 13. ayımda oldu hemde hiç yumurtlama taki etmedik ve yumurtlama gününde eşimle küstük ilişki olmadı bu ay haaytta olmaz dedim oldu :)
aklından çıkaar banada öyle dyolardı çıkaramıyodum ve bu ay gercekten düşünmedim taşındık flan işe başladım:) ama şunu söylemek istyorum adetimin son gunu ilişkiye girdik ve eşim içime boşaldıgında ben secde pozisyonunda yarım saat bekledim. adetin son gunu mutlaka dene canımAy kıyamam sana ben :)) hayırlı olsun inş
İlk defa senden duyuyorum aklımda :)aklından çıkaar banada öyle dyolardı çıkaramıyodum ve bu ay gercekten düşünmedim taşındık flan işe başladım:) ama şunu söylemek istyorum adetimin son gunu ilişkiye girdik ve eşim içime boşaldıgında ben secde pozisyonunda yarım saat bekledim. adetin son gunu mutlaka dene canım
denemelisin ve bu ay eşimle öyle olanlı ilişki yaşamadık küstük tam yumurtalama azamnımda ama tutmuş haftada bır kez flan yaptık :) umudum yoktu hiç ama oldu :)İlk defa senden duyuyorum aklımda :)
Bnde hamileymişim canım :)denemelisin ve bu ay eşimle öyle olanlı ilişki yaşamadık küstük tam yumurtalama azamnımda ama tutmuş haftada bır kez flan yaptık :) umudum yoktu hiç ama oldu :)
Hayırlı olsun hamilelikleriniz arkadaşlar. RABBİM tüm isteyenlere versin inşallah. Size sorum olacak regl tarihime daha 7 gün var. Dün test yaptırdım ilaç kullanmam gerekti çünkü. 0.100 çıktı ama doktorum regline daha 8 gün varmış geçerse yine yaptır dedi. Hamilelik belirtisi yok bende hiç sadece şeffaf akıntım var iç çamaşırım hep ıslak. Ama o eskiden de olurdu o yüzden ayırt edemiyorum. Sizce beta hcg yükselir mi döllenme geç olduysa. Çünkü bu ay yumurtlama gününde ilişki oldu.
çok zor Allah yardımcın olsun. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın. ama bende bir gariplik oldu adetim ayın 6sında gelmesi gerekirken şuan pembemsi parlak bi kanama var ve ayın 29unda beta hcg 0.100 çıktı bugün 30 u veböyle kanama var kendimi çok mutsuz hissediyorum.canım ben bebeğimi 7 kasımda düşürdüm.benimkide geç döllenmeydi..adetim 3 gün geçmişti kan testi yaptırmıştım çıkmamıştı..0.100 çıkmıştı.15 ekimdi..sonra yine gelmeyince 19 ekimde tekrar yaptırdım 18 çıkmıştı..ben sırt ağrımdan anlamıştım emindim yani çok garipki rüya görmüştüm göğsümden süt geliyodu rüyamda:)sonra 396 lara kadar çıktık ama yerleşemedi kimyasal gebelik oldu gitti.yani zor söylemesi ama sabret..sabredelim :)
çok zor Allah yardımcın olsun. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın. ama bende bir gariplik oldu adetim ayın 6sında gelmesi gerekirken şuan pembemsi parlak bi kanama var ve ayın 29unda beta hcg 0.100 çıktı bugün 30 u veböyle kanama var kendimi çok mutsuz hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?