BETA HCG 0.100 VS ÇIKANLAR

guldamla90

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2015
111
34
18
34
Kızlar en son adet gunum 15.09.2015 adet olmam gerekn gün 11.10.2015....
hala adet olmadım adetimin geciktiği 2.gunu idrar testi yaptım 1saat sonra silik bi çizgi çıktı.bugun gidip kan testi yaptırdım.<0.100 cıktı.yani hamilelik yok..geç dollenme olmuş olablirmi.gec dollenme olmuşssada ne zaman çıkar idrarda ve kanda

Canım son adet tarihin 15.09 ise adet olman gereken tarih nasıl 11.10 olur onu anlamadım adet olman gereken tarih 15.10 yani bugün olması lazım değilmi. Benimde 0.100 çıkmıştı dr gebelik yok demişti ama geç döllenme olduysa senin bilemem yada geç döllenmeyse bile en az 1 hafta geçmesi lazım ki çıksın

28 günde bir oluyorum bitanem 11 ekime denk geliyo yanlışta hesaplamadım ama :S

2yıllık evliyim 1yıldır istioruz
üzülem bak bende kullandım klomen ama sorun yoktu zaten yumurtlamamda.. sebepsiz olmuyodu 13. ayımda oldu hemde hiç yumurtlama taki etmedik ve yumurtlama gününde eşimle küstük ilişki olmadı bu ay haaytta olmaz dedim oldu :)

Ay kıyamam sana ben :)) hayırlı olsun inş

Ay kıyamam sana ben :)) hayırlı olsun inş
aklından çıkaar banada öyle dyolardı çıkaramıyodum ve bu ay gercekten düşünmedim taşındık flan işe başladım:) ama şunu söylemek istyorum adetimin son gunu ilişkiye girdik ve eşim içime boşaldıgında ben secde pozisyonunda yarım saat bekledim. adetin son gunu mutlaka dene canım

İlk defa senden duyuyorum aklımda :)

Hayırlı olsun hamilelikleriniz arkadaşlar. RABBİM tüm isteyenlere versin inşallah. Size sorum olacak regl tarihime daha 7 gün var. Dün test yaptırdım ilaç kullanmam gerekti çünkü. 0.100 çıktı ama doktorum regline daha 8 gün varmış geçerse yine yaptır dedi. Hamilelik belirtisi yok bende hiç sadece şeffaf akıntım var iç çamaşırım hep ıslak. Ama o eskiden de olurdu o yüzden ayırt edemiyorum. Sizce beta hcg yükselir mi döllenme geç olduysa. Çünkü bu ay yumurtlama gününde ilişki oldu.

Regline 8 gün varsa henüz öğrenmek için çok erken :) biraz daha beklemen gerekli

canım ben bebeğimi 7 kasımda düşürdüm.benimkide geç döllenmeydi..adetim 3 gün geçmişti kan testi yaptırmıştım çıkmamıştı..0.100 çıkmıştı.15 ekimdi..sonra yine gelmeyince 19 ekimde tekrar yaptırdım 18 çıkmıştı..ben sırt ağrımdan anlamıştım emindim yani çok garipki rüya görmüştüm göğsümden süt geliyodu rüyamda:)sonra 396 lara kadar çıktık ama yerleşemedi kimyasal gebelik oldu gitti.yani zor söylemesi ama sabret..sabredelim :)

çok zor Allah yardımcın olsun. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın. ama bende bir gariplik oldu adetim ayın 6sında gelmesi gerekirken şuan pembemsi parlak bi kanama var ve ayın 29unda beta hcg 0.100 çıktı bugün 30 u veböyle kanama var kendimi çok mutsuz hissediyorum.

Canım yerleşme kanamasıdır belki geç döllenmedir. Kan tahlili yaptırmak için de erken davranmışsın. Varsada şu an çıkmaz ne yazık ki. 6 ocakta reglini bekliyorsan 4ü gibi test yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…