A adaeylem Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2012 82 3 36 Gaziantep 14 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi adaeylem #1 hiç gecikme olmazdı bugün 5. gün testtede silik çıkmıştı bütün umutlar yıkıldı bu ay için üstelik adette olamadım barut gibi geziyorum
hiç gecikme olmazdı bugün 5. gün testtede silik çıkmıştı bütün umutlar yıkıldı bu ay için üstelik adette olamadım barut gibi geziyorum
A adaeylem Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2012 82 3 36 Gaziantep 14 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi adaeylem #2 havalardan mıdır nedir gecikinince umutlandım sonra kendime kızdım umutlandığım için( ne biçim birşeymiş gecikince insan nasılda umutlanıyormuş çok moral bozucu..
havalardan mıdır nedir gecikinince umutlandım sonra kendime kızdım umutlandığım için( ne biçim birşeymiş gecikince insan nasılda umutlanıyormuş çok moral bozucu..
ayshooo87 Sarıl sevdiceğine!!! Kayıtlı Üye 5 Haziran 2011 310 19 318 Aydın 14 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi adaeylem #3 adaeylem .!.: hiç gecikme olmazdı bugün 5. gün testtede silik çıkmıştı bütün umutlar yıkıldı bu ay için üstelik adette olamadım barut gibi geziyorum Genişletmek için tıkla... üzülme tatlım ya. benim de ona benzer bişey oldu hemen hamile miyim diye heyecanlandım. ama b-hcg 0,9 çıkmıştı.
adaeylem .!.: hiç gecikme olmazdı bugün 5. gün testtede silik çıkmıştı bütün umutlar yıkıldı bu ay için üstelik adette olamadım barut gibi geziyorum Genişletmek için tıkla... üzülme tatlım ya. benim de ona benzer bişey oldu hemen hamile miyim diye heyecanlandım. ama b-hcg 0,9 çıkmıştı.
__SuPerisi__ sarı papatyam Kayıtlı Üye 17 Şubat 2011 2.948 24 158 Diğer 14 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi adaeylem #4 adaeylem .!.: hiç gecikme olmazdı bugün 5. gün testtede silik çıkmıştı bütün umutlar yıkıldı bu ay için üstelik adette olamadım barut gibi geziyorum Genişletmek için tıkla... geçmiş olsun adet gecikmesi mevsim değişmeleri yüzünden oluyo çevrede çok var bu durumu yaşayan inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın..
adaeylem .!.: hiç gecikme olmazdı bugün 5. gün testtede silik çıkmıştı bütün umutlar yıkıldı bu ay için üstelik adette olamadım barut gibi geziyorum Genişletmek için tıkla... geçmiş olsun adet gecikmesi mevsim değişmeleri yüzünden oluyo çevrede çok var bu durumu yaşayan inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın..
E esra_esra Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2011 218 2 68 Kocaeli 15 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi adaeylem #5 adaeylem .!.: hiç gecikme olmazdı bugün 5. gün testtede silik çıkmıştı bütün umutlar yıkıldı bu ay için üstelik adette olamadım barut gibi geziyorum Genişletmek için tıkla... offff ya benimde bu ay 20 gun gecikdi. esimle sonuclari almya gittigmiz baya umutlanmistik. benimde 0.62 cikti . cok uzulduk. allah hepmize hayirlisiyla evlat nasip etsin
adaeylem .!.: hiç gecikme olmazdı bugün 5. gün testtede silik çıkmıştı bütün umutlar yıkıldı bu ay için üstelik adette olamadım barut gibi geziyorum Genişletmek için tıkla... offff ya benimde bu ay 20 gun gecikdi. esimle sonuclari almya gittigmiz baya umutlanmistik. benimde 0.62 cikti . cok uzulduk. allah hepmize hayirlisiyla evlat nasip etsin