beta hcg 0.100 çıktı:(

adaeylem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
82
3
36
Gaziantep
hiç gecikme olmazdı bugün 5. gün testtede silik çıkmıştı bütün umutlar yıkıldı bu ay için üstelik adette olamadım barut gibi geziyorum

havalardan mıdır nedir gecikinince umutlandım sonra kendime kızdım umutlandığım için( ne biçim birşeymiş gecikince insan nasılda umutlanıyormuş çok moral bozucu..

hiç gecikme olmazdı bugün 5. gün testtede silik çıkmıştı bütün umutlar yıkıldı bu ay için üstelik adette olamadım barut gibi geziyorum

üzülme tatlım ya. benim de ona benzer bişey oldu hemen hamile miyim diye heyecanlandım. ama b-hcg 0,9 çıkmıştı.

geçmiş olsun adet gecikmesi mevsim değişmeleri yüzünden oluyo çevrede çok var bu durumu yaşayan inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın..

offff ya benimde bu ay 20 gun gecikdi. esimle sonuclari almya gittigmiz baya umutlanmistik. benimde 0.62 cikti
. cok uzulduk. allah hepmize hayirlisiyla evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…