Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilişkiden ne kadar sonra kan testi verdinizBeta hcg 0.100 çıktı bütün hamilelik belirtileri var daha küçük olduğu içinmi kanda çıkmıyor daha önce başına gelen var mı bu şekilde bi arkadaşımda oldu çünkü
15 gün sonra falan verdim test vereli şuan 1 hafta olduilişkiden ne kadar sonra kan testi verdiniz
regliniz geciktiyse ve gecikmeden 2-3 gün sonra verdiyseniz kan testi sonucunuz kesindir15 gün sonra falan verdim test vereli şuan 1 hafta oldu
reglimi 45 günde bir oluyorum daha var yaniregliniz geciktiyse ve gecikmeden 2-3 gün sonra verdiyseniz kan testi sonucunuz kesindir
Evet gittimregl gecikmenizi beklemeniz gerekir, şuan olsa bile negatif çıkacaktır en kesin sonuç o zaman gelir ayrıca regl döngünüz beklenen günün üzerinde doktora gittiniz mi?
Benim reglim gecikmedi. Testim regliden bir önce negatifti. Sizce hamile olma ihtimalim var mı? Adetten bir kaç gün önce lekelenme oldu bu yüzden şüpheliyimregliniz geciktiyse ve gecikmeden 2-3 gün sonra verdiyseniz kan testi sonucunuz kesindir
Tekrar beta hcg verdiniz mi pekiArkadaşlar benim adetim iki gün gecikdi bugün kan testi verdim beta hcg 0.5 çıktı ama hamilelik belirtilerinin hepsini yaşıyorum sizce yükselirmi yoksa piskolojik olabilrmi çünkü üç ay önce kürtaj oldum kalp atışını duyamadogımız için
Hayır vermedim ve halada adet olmadım negatif çıkıcak diye üzülüyorum oyüzden beklemeyi tercih ettimTekrar beta hcg verdiniz mi peki
Tekrar vermenizi tavsiye ederim ben 2 kimyasal gebelik geçirdim devamlı kan testi veriyorum korku oluşuyor ister istemez insandaHayır vermedim ve halada adet olmadım negatif çıkıcak diye üzülüyorum oyüzden beklemeyi tercih ettim