Beta hcg 0.1 olup gebe kalanlar

Derya bayraktar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2019
9
1
1
31
Merhaba herkese benim bir sorum olacaktır ben 11aydır 2.bebegi düşünüyorum ve hala hamile kalamadım adetim düzenlidir 28 günde bir adet gören biriyim hiç hayatımda daha geç adet görmedim adetim geceli 2gün oldu dün gittim beta hcg kan verdim 0.1 çıktı ama ben bugünde adet olmadım acaba geç dölenme olup sonra beta hcg yükselirmi bilen yaşayan varmı ?

2 ustu olsa bir ihtimal diyeyim canim ama 0.100 cok dusuk adetin 2. Gunune gore ☹ belli olmaz rabbim belki mucizeni gondrrir benim de su anda gecti bekliyorum.ama sanmiyorum stresten bi ton test yapmstm cnku

Haklısın ama adetim hiç geçmezdi benim hep düzenli olurdu şimdi birde idrar yolu enfeksynm varmış oyuzden gecikebilrmi acaba yada daha erken yaptırdysam kan tahlılımı

Merabalar adetim 1 gun geçti ve sonuc bu.bu yaptığın marka testten 3 gün önce yapmıştım negatifti bugün yine yaptım böyle silik cizgi var sizce hamilelik var mi basinagelen var mi

Eklentiler

• 20190706_230634.jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 140
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…