- 15 Mart 2021
- 10
- 1
- 36
- 23
- Konu Sahibi Mervednr 123
Beta geçen hafta 80 di bu hafta 5000 sizce normal mi ve kese ne zaman görünür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beta geçen hafta 80 di bu hafta 5000 sizce normal mi ve kese ne zaman görünür
Ya çok fazla yükselmiş bence.İkiz gebelik falan olablir mı.kac haftalıksin.Bildigim kadarıyla 1000 üstünde beta varsa görünürBeta geçen hafta 80 di bu hafta 5000 sizce normal mi ve kese ne zaman görünür
Kese Beta hcg değeri 1500 lerden sonra görülür. Hastaneye giderseniz çok rahat görürsünüz.Beta geçen hafta 80 di bu hafta 5000 sizce normal mi ve kese ne zaman görünür
Muhtemel 3-4 haftalık bende acaba ikiz mi diye.suphe.ettim ama bilgim yok yaYa çok fazla yükselmiş bence.İkiz gebelik falan olablir mı.kac haftalıksin.Bildigim kadarıyla 1000 üstünde beta varsa görünür
1500 deMuhtemel 3-4 haftalık bende acaba ikiz mi diye.suphe.ettim ama bilgim yok ya
Bu Çarşamba gittiğimde doktor kese yok cuma günü 2400 olur tahminen i zaman bakarım dedi bugün akşam kan verdim 5000 çıktı çok mu yüksek geçen hafta.80 di1500 de
En net 2000 de gorunur
merhaba kızlar bende bir soru sormak istiyorum doktora gittim ultrasyon ile muayene etti iki ayrı ustrasyon kagıdı verdi birinde 4+5 9.1 mm birinde 4+6 9.8mm yazıyordu bu ne anlama geliyor kan degerinde 5355 cıkmıstı doktor bi acıklama yapmadıi
İkiz mi diye sormadın mimerhaba kızlar bende bir soru sormak istiyorum doktora gittim ultrasyon ile muayene etti iki ayrı ustrasyon kagıdı verdi birinde 4+5 9.1 mm birinde 4+6 9.8mm yazıyordu bu ne anlama geliyor kan degerinde 5355 cıkmıstı doktor bi acıklama yapmadı