Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu Çarşamba gittiğimde doktor kese yok cuma günü 2400 olur tahminen i zaman bakarım dedi bugün akşam kan verdim 5000 çıktı çok mu yüksek geçen hafta.80 di
İkiz gebeliklerde her zaman böyle aşırı artış olmuyor benim ikiz ve hep 2 günde 2 kat şeklinde gitti. Bildiğim dış gebelikte böyle artışlar oluyor. Bu beta hcg değeri ile kese görünür. Mutlaka doktora gidin
merhaba kızlar bende bir soru sormak istiyorum doktora gittim ultrasyon ile muayene etti iki ayrı ustrasyon kagıdı verdi birinde 4+5 9.1 mm birinde 4+6 9.8mm yazıyordu bu ne anlama geliyor kan degerinde 5355 cıkmıstı doktor bi acıklama yapmadı
merhaba kızlar bende bir soru sormak istiyorum doktora gittim ultrasyon ile muayene etti iki ayrı ustrasyon kagıdı verdi birinde 4+5 9.1 mm birinde 4+6 9.8mm yazıyordu bu ne anlama geliyor kan degerinde 5355 cıkmıstı doktor bi acıklama yapmadıi
merhaba kızlar bende bir soru sormak istiyorum doktora gittim ultrasyon ile muayene etti iki ayrı ustrasyon kagıdı verdi birinde 4+5 9.1 mm birinde 4+6 9.8mm yazıyordu bu ne anlama geliyor kan degerinde 5355 cıkmıstı doktor bi acıklama yapmadı
okadar heycanlıydım ki hiç aklıma gelmedi arkadasım dedi bana bir vermişti sana neden iki verdi ve iki kagıttada farklı seyler yazıyor deyince sasırdım