Gebeliğe Hazırlık Beta düzenli artmıyor kalp atışı var ne olur yardım edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lavyu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
434
111
103
İstanbul
Beta değerlerim gün aşırı ikiye katlamıyor doktorlar sağlıksız gebelik ben ne yapacağım ya tükendim artık ilk bebeğimi kalbi durduğu için kürtajla aldılar çok korkuyorum betası düzenli artmayıp bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı

Son düzenleme:
Kalp atışını duyduktan sonra beta değeri önemli değilki canım Gözün aydın

Kese gorup kalp atisi aldiktan sonra neden beta bakiyolar ki bana doktorum keseyo gordukten sonda degerlere cok da takilmiyoruz biz demisti

Gebeligim planliydi ve hamile oldugumu reglimden 5 gun once testle ogrenmistim dr a gittigimde test yaptim gebe ciktim ama adetime daha 5 gun var dedim usg ile bakti kese dogal olarak gozukmedi kan verdim 333 cikti hamilesin dedi. 10 gun sonra gel keseye bakalim dedi o sirada hic kan vermemi istemedi duzenli artis olmus mu olmamis mi diye bakmadi 10 gun sonra gittigimde de keseyi gormustuk kesinlesmisti gebeligim ondan sonraki iste kalp atisini duymak onu da duyduk cok sukur suan 27+4 haftayiz. Kese ve kalp atisindan sonra degerlerin onemi olmuyo canim cok takilma hayirli olsun bebisin

Benim kesem küçük ama işte gelişmiyor yani

Benim kesem küçük ama işte gelişmiyor yani
Orasini bilemeyecegim konunuzda bunu belirtmemissiniz sadece degerlerin duzenli artmadigindan bahsetmissiniz daha cok yeni oldugu icindir belki ya da baska bi dr daha gozukun tek bir doktorla sinirli kalmayin derim

Başta keseyi göremedikleri için dış gebelikten şüphelenip beta takibi yaptı Pazartesi 5900 olan değerim Çarşamba günü 6600 çıktı

Canim sen 6600 degerle kalp atisini duymussun ama bu iyi bisey degil mi? Benim degerim 13.311 di ne bebegi ne kalp atisini duyamadik ilk gittigimde. Persembeyi bekliyorum bende umarim duyarim icimi korku aldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…