Beta düşük ama kalp atışı var

tuba_2

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2023
22
1
6
27
Hanımlar merhaba ben pcos hastasıyım ve kan cıvıltıcı iğne kullanıyorum beta takibim düzenliydi fakat sonradan 540 574 679 oldu 4 gün sonrada 798 çıktı ben kürtaj yada ilaç verir diye umarken vajinal baktığında kalp atımı ve kese görüldü Elhamdülillah fakat şok olduk böyle bir durum yaşayan varmı

Hanımlar merhaba ben pcos hastasıyım ve kan cıvıltıcı iğne kullanıyorum beta takibim düzenliydi fakat sonradan 540 574 679 oldu 4 gün sonrada 798 çıktı ben kürtaj yada ilaç verir diye umarken vajinal baktığında kalp atımı ve kese görüldü Elhamdülillah fakat şok olduk böyle bir durum yaşayan varmı
Şu an ne durumdasınız öğrenebilir miyim

798 le kese bile gözükmüyor normalde
Evet bende çok şaşırdım ama üç doktor baktı aynını söyledi önemli olan ultrason dedi fakat ister istemez korktum ben pıhtılaşma için iğne kullanıyorum

Umarım öyle birşeydir ve bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım dua edin bizee

Cuma günü tekrar gel dedi cuma gidicem şimdilik herhangi bi sıkıntı yok çok şükür
Benimde 1 Ocak 146 3 Ocak 276 10 Ocak 506 doktor ufacık bir kese gördü rahim içinde ancak betadan kaynaklı sağlıksız olduğunu ve düşük yapacağımı söyledi şu an ne kanamam var ne de lekelenmem cuma gününe kadar olmazsa kürtaj yapacağını belirtti sizin çok şükür ki sorununuz kalmamış acaba benim de cuma gününe kadar betanın yükselme ihtimali var mı?

Back