Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 hafta sonrasına gün verdi Haftaya perşembe gidicem.Düzenli artış yok neden fena değil dedi acaba anlamadım. Tekrar ne zaman kan vereceksiniz?
Sanmıyorum, ilk hamileliğimde de böyle düzensiz başlamıştı ve düşük olmuştu sonra. Maalesef bunda da aynı şeyi yaşıyorum. Sonucu biliyorum ama Belki yükselen Vardır bi umut veren olur diye konu açtım işteUmarım yanlışlık filan vardır testlerde.
Merhaba Neslihancım,Merhaba canım, ben neslihan telefonum kırılınca şifrelerde biryere yazmayınca her şey silindi. Ben de mecburen yeni profil olusturdum. Çok sevindim , kaç haftalık diyor doktor? Protestan gibi biseyler vermedi mi ?
Ay canım çok üzüldüm şimdi, Allah sabır versin. Doktor ne dedi ?Merhaba Neslihancım,
İlk öğrendiğimde progestan kullandım fitil olarak aMa Maalesef dış gebelik benimki. Muhtemelen ameliyat olucam şuan doktorumda bekliyoruz bakalım
Sağol canım, yarın hastaneye yatıcam kontrol altına alacaklar iğneyle yada amelıyatla alınacak bılmıyorumAy canım çok üzüldüm şimdi, Allah sabır versin. Doktor ne dedi ?
Allah şifa versin canım, hakkınızda hayırlısı olsun insallah.Sağol canım, yarın hastaneye yatıcam kontrol altına alacaklar iğneyle yada amelıyatla alınacak bılmıyorum
Yani 24 ile 45 arasında 3 gün mü varKizlar merhaba benim betam bugün 45 çıktı regl gecikmesinin 2 .günü bugun.reglden 1 gün önce 24 çıkmıştı 28 29 günde bir regl oluyorum düşük mü acaba öncesinde 3 kimyasalım var yine mi olmadı acaba
Hayır 1 gün ara verip 2.gunu yaptırdım yani bugün gecikmenin 2.gunu 48 saat sonra yaptırdım yani ama düşükYani 24 ile 45 arasında 3 gün mü var
Biraz bekle bence, henüz cok erken kimse bilemez kimyasal mı değil mi..bence bıkac gun gecsın yaptırma test ozaman daha ıyı anlarsınHayır 1 gün ara verip 2.gunu yaptırdım yani bugün gecikmenin 2.gunu 48 saat sonra yaptırdım yani ama düşük