Kimyasal gebelik olabilir21 şubat: 244
23 şubat: 426
25 şubat: 649
Doktor ne diyorKorkuyorum
Canım farklı merkezlerde kan verdiğini söylüyorsun kendini strese sokma21 şubat: 244
Bekliycez diyorDoktor ne diyor
Yok ama 21indan beri ağrım varDış gebelikte olabilir ya da sağlıksız gebelik kanaman var mı
Peki sabit bir yerde mi ? Ben dış gebelik geçirdim canım o yüzden soruyorum benimde izlediler ilk önce beta mıYok ama 21indan beri ağrım var
Sol alt karnımda, cok teşekkür ederim sorduğun içinPeki sabit bir yerde mi ? Ben dış gebelik geçirdim canım o yüzden soruyorum benimde izlediler ilk önce beta mı
Umarım betan yeterli artar ve hiçbir üzücü durum seni bulmaz kuzumSol alt karnımda, cok teşekkür ederim sorduğun için
Doğurdum ben 1 ay önce. Oğlumla kavuştuk birbirimize.Umarım betan yeterli artar ve hiçbir üzücü durum seni bulmaz kuzum
Ahhh çok sevindimmm hayırlı uğurlu olsun bizimkide doğmak üzereDoğurdum ben 1 ay önce. Oğlumla kavuştuk birbirimize.
Doğum yapmışsınız ne güzel neden dış gebelik diye o zaman yorum yapmışlar anlamadım ne güzel artmış iki günde bir insanlarin morelini bozuyorlar sağlıkla büyütün oğlunuzu21 şubat: 244