Beta değerlerim çok hızlı yükselişte ama bebeği normal ultrasonla göremiyorlar?

kayule

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
69
8
28
Merhaba hanımlar bir şey soracağım size beta değerlerim çok yükseliyor ama bebek hala normal ultrasonla değil alttan ultrasonla görünüyor sadece
Beta değerlerim ilkinde 1.300 çıktı ikincisinde beş gün sonra 13 bin çıktı üçüncüsü beşinci günde yine 62 bin çıktı. Doktora muayene oldugunda bebeği normalde göremedi alttan bakınca 2 mm bir şey var kesen büyük dedi net sonuç için beklemek lazım dedi . Değerleri böyle artan var mı?

Son adet tarihi nedir? Benim 5. Hafta sonuna doğru kese gözüktü, kalp atışı ise 8. Haftada duyuldu.

Genelde 48 saatte %60 artisa normal derler doktor alttan kese gördüyse 10 gun sonra kalp atisi bebegi gormeye cagirir.

Son adet tarihi nedir? Benim 5. Hafta sonuna doğru kese gözüktü, kalp atışı ise 8. Haftada duyuldu.
Son adet tarihim Şubat 1 bebek şuan adete göre bugun 6 haftalık oldu. Bebek 5 hafta 4 günlükken gittiğimde normal ultrasonla görülmedi alttan bakınca görüldü oda 2 mm dediler beta değerim böyle yüksek çıkması normal mi?

Genelde 48 saatte %60 artisa normal derler doktor alttan kese gördüyse 10 gun sonra kalp atisi bebegi gormeye cagirir.
Benim bu değerler yüzde altmış artmış mı oluyor peki? Keseyi gördü normalde alttan baktığında 2 mm bir şey var dedi

Son adet tarihim Şubat 1 bebek şuan adete göre bugun 6 haftalık oldu. Bebek 5 hafta 4 günlükken gittiğimde normal ultrasonla görülmedi alttan bakınca görüldü oda 2 mm dediler beta değerim böyle yüksek çıkması normal mi?
Yanlış anlamazsanız bir şey soracağım, kilonuz nedir? Burada forumda bir konuda kadın yazmıştı göbek bölgesinde fazla kilosu varmış ondan dolayı belli bir haftaya kadar hep alttan görülmüş.

5+4 de keseyi görmesi önemli inşallah 10 gün sonra kalp atışını da duyarsınız

2 kat 2 kat gittiginde normal gorunuyor canim sende karindan bile gorur bu degerle . Bende 5+3 de karindan gordu tam 10 gun sonra kalp atisi ve bebek icin cagirdi . Bekle bakalim zaten kafadan bir hafta bekletiyorlar bebisi gormek icin

Yanlış anlamazsanız bir şey soracağım, kilonuz nedir? Burada forumda bir konuda kadın yazmıştı göbek bölgesinde fazla kilosu varmış ondan dolayı belli bir haftaya kadar hep alttan görülmüş.

5+4 de keseyi görmesi önemli inşallah 10 gün sonra kalp atışını da duyarsınız
1.58 boyum 52 kg yum hem boyum kısa hem kilom az anlamadım gitti valla

2 kat 2 kat gittiginde normal gorunuyor canim sende karindan bile gorur bu degerle . Bende 5+3 de karindan gordu tam 10 gun sonra kalp atisi ve bebek icin cagirdi . Bekle bakalim zaten kafadan bir hafta bekletiyorlar bebisi gormek icin
Bu değerlerle ikiz falandır diyorlar ama doğru mudur sizce? Doktor ikizden söz etmedi hiç 10 gün bekle kesinleşecek dedi yolladı bir şey diyemem hayırlı olsun diyebilmem için 10 gün ver bana dedi folik asit kullanıyordum bıraktırdı normal vitamin yazdı demirim eksik diye

Kalbine kötü bir şey getirme, 7 8 haftaya kadar bekle, sende pıt pıt o atışları duyarsın inşallah 😍
Bir de kesen büyük dedi gördüğünde bak yanındaki resme kesen o kadar var dedi olumlu olarak mı dedi olumsuz mu anlamadım hiç açıklayıcı konuşmadı

Bu değerlerle ikiz falandır diyorlar ama doğru mudur sizce? Doktor ikizden söz etmedi hiç 10 gün bekle kesinleşecek dedi yolladı bir şey diyemem hayırlı olsun diyebilmem için 10 gün ver bana dedi folik asit kullanıyordum bıraktırdı normal vitamin yazdı demirim eksik diye
Bebegi gormeden kesin hamilesin demiyorlar kuzum banada aynisini demislerdi hayirlisi olsun bekle diye . Zaten kalp atisi duyuluyor sonra tahlillere basliyorlar . Bakalim annesi 10 gun sonra sana kendini gosterecek zaten . Stres yapma tadini cikar canim bence

Bir de kesen büyük dedi gördüğünde bak yanındaki resme kesen o kadar var dedi olumlu olarak mı dedi olumsuz mu anlamadım hiç açıklayıcı konuşmadı
Benim kese de ultrason kağıdında büyük duruyordu hatta doktorum sağlıklı ilerleme olmuş keseyi beğendim demişti.

Doktorunuz içinize sinmediyse bence 10 gün sonra farklı bir doktora randevu alın derim.
Emin ol stres yapma süreç daha güzel geçiyor 😇

Benim kesem minicikti dedim nasil buyuyecek diye simdi 3 aylik oldu kizim bana bakiyor bile cok arastirma cok dusunme

Bebegi gormeden kesin hamilesin demiyorlar kuzum banada aynisini demislerdi hayirlisi olsun bekle diye . Zaten kalp atisi duyuluyor sonra tahlillere basliyorlar . Bakalim annesi 10 gun sonra sana kendini gosterecek zaten . Stres yapma tadini cikar canim bence
Erken diye umutlandırmak mı istemedi anlamadım sadece normal ultrasonla baktığında kesen büyük bak yanındakine aynı o kadar büyük dedi bu kötü bir şey mi değil mi onu da yorumlamadı

Benim kese de ultrason kağıdında büyük duruyordu hatta doktorum sağlıklı ilerleme olmuş keseyi beğendim demişti.

Doktorunuz içinize sinmediyse bence 10 gün sonra farklı bir doktora randevu alın derim.
Emin ol stres yapma süreç daha güzel geçiyor 😇
Size resmini atsam bi baksanız

Eklentiler

• 85D5A5F9-4E95-4D56-B3C1-FFEE887DA603.jpeg
    85D5A5F9-4E95-4D56-B3C1-FFEE887DA603.jpeg
    78,4 KB · Görüntüleme: 119
Size resmini atsam bi baksanız
Bana normal geldi ki alt muayene de, karına göre her zaman bir tık büyük görseller çıkar.

Şimdi 10 günlük süreçte bunları unut kendini strese sokma dinlen bol bol vitamin, protein ağırlıklı beslen. Farklı doktora randevu al mutluka.

X