Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar 3. Gün taze tek embiriyo transfer edildi beta degerleri 10.gun 98 12. Gün 167 14 Gün 303 sizce bu değerler normal mi yardımcı olursanız sevinirim Bana yavaş ilerliyor gibi geldi de.bakiyorun 14.gun 600ler 700 ler den bahsediliyor
Merhaba arkadaşlar 3. Gün taze tek embiriyo transfer edildi beta degerleri 10.gun 98 12. Gün 167 14 Gün 303 sizce bu değerler normal mi yardımcı olursanız sevinirim Bana yavaş ilerliyor gibi geldi de.bakiyorun 14.gun 600ler 700 ler den bahsediliyor
Ben sormadım kaçıncı gün diye ama salı günü yumurta toplandı cumartesi transfer yapıldı 3 yada 5 gün sayısına göre değil mi ki daha ilk tup bebek sormadım da buralardan bilgi almaya calisiyorum