beta değerini çözemedim

mujum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
1.649
217
Merhaba hanımlar,

2 gün önce beta değerim 3209 çıktı. 4 haftamı 5 haftamı anlamadım.
birde ne zaman doktora gitmeliyim kesenin görünebilmesi için

merhaba, beta hcg 100 ün üstünde olması gerekir kesenin gözükmesi için, bende beta hcg 173 gösterdiğinden bir hafta sonra keseyi gördüm....

haftası bhcg değerine göre değil son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplanır.

Merhaba hanımlar,

Merhaba vajinal ultrason ile beta hcg 1500 üzerine çıkınca kese görünüyor. Şimdi gitseniz görebilirsiniz

Son adet tarihiniz ne ise odur haftanız, beta hcg herkesn farklı çıkar

Merhaba hanımlar,

5 haftalık hamılesın canım onumuzdekı hafta doktora gıdersen keseyı gorebılırsın sabredebılırsen bır hafta daha bekle bebegının kalp atısınıda gorursun

Günaydın,

cevaplarınız için teşekkür ederim. haftaya çarşamba doktora gidicez. Çok mutluyum ama hala algılamakta zorluk çektiğim anlar oluyo

Ya kizlar benim beta 224.06 cikti ama hemsire 6 haftalik dedi 6 haftalik icin bu rakam az degil mi bide ultrasonda kese görünmedi doktor cok kücük nokta kadar dedi bnm çok kafam karisti nolur bsey syleyin

kesenin beta hcg ile alakası yok... bana da doktorun biri 3000ü geçince görürsünüz demişti...4000 küsür çıktı hcg, hala görünmemişti kese... o nedenle hiççç inanmayın 5 hafta+3 gün de ben gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…