• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta değerine göre hamilelik haftası

humeyra2460

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
5
0
1
29
Merhabalar . 13 ocakta kan verdim beta hcg 533 çıktı. Tekrar 16 ocak tarihinde kan verdim beta hcg 2133 çıktı .Doktor bana 2 haftalık hamile oldugumu söyledi fakat son adet tarihine göre 4 haftalık oluyorum kafam karıştı .sizce hangisi doğrudur?

Merhabalar . 13 ocakta kan verdim beta hcg 533 çıktı. Tekrar 16 ocak tarihinde kan verdim beta hcg 2133 çıktı .Doktor bana 2 haftalık hamile oldugumu söyledi fakat son adet tarihine göre 4 haftalık oluyorum kafam karıştı .sizce hangisi doğrudur?
Biz böyle hesaplasak doktorlar hemen bilmiş kesilir
2 haftalık hamilesin ne demek ya
Son adet tarihiniz nedir ?
Adet kanamasının İlk günü gebeliğin 1.günğ olarak sayılıyor
2 haftalıkta zaten bu beta çıkmaz

2 haftalık beta 2133 olur diyen doktoru değiştirin.

11 aralık son adet tarihim bende şaşırdım öyle deyince zaten tekrar sordum 2 haftalık dedi . Bende farklı bir doktora randevu aldım randevu gününü bekliyorum ama kafam karıştıgı için sormak istedim.Teşekkür ediyorum

Back